Povezane vesti

Dačić: Pomoć Srbije Madagaskaru

Danas 16.05.2019
Predsednik Madagaskara Andri Radžoelina danas je u Antananarivu, u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem, potvrdio podršku teritorijalnoj celovitosti Srbije objasnivši da je njegova zemlja, upravo u želji da sa Srbijom razvija… »

Madagaskar podvrdio podršku celovitosti Srbije

Dnevnik 16.05.2019
BEOGRAD: Predsednik Madagaskara Andri Radžoelina potvrdio je danas ponovo podršku teritorijalnoj celovitosti Srbije, saopštilo je srpsko Ministarstvo spoljnih poslova (MSP). Kako se navodi, u razgovoru s prvim potpredsednikom Vlade Srbije i ministrom… »

Madagaskar potvrdio podršku celovitosti Srbije

Politika 16.05.2019
Predsednik Madagaskara Andri Radžoelina potvrdio je danas ponovo podršku teritorijalnoj celovitosti Srbije, saopštilo je srpsko Ministarstvo spoljnih poslova (MSP). Kako se navodi, u razgovoru s prvim potpredsednikom Vlade Srbije i ministrom spoljnih… »

Madagaskar potvrdio podršku celovitosti Srbije

RTV 16.05.2019
BEOGRAD - Predsednik Madagaskara Andri Radžoelina potvrdio je danas ponovo podršku teritorijalnoj celovitosti Srbije, saopštilo je srpsko Ministarstvo spoljnih poslova (MSP). Kako se navodi, u razgovoru s prvim potpredsednikom Vlade Srbije i ministrom… »

Dačić sa predsednikom Madagaskara o unapređenju odnosa dve zemlje

RTS 16.05.2019
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić boravi u zvaničnoj poseti Republici Madagaskar. Šef srpske diplomatije se u Antananarivu susreo sa predsednik Madagaskara Andri Radžoelinom i visokim zvaničnicima te zemlje, saopštilo je ministarstvo… »

Protiv nezavisnosti Kosova: Madagaskar podvrdio podršku celovitosti Srbije

Večernje novosti 16.05.2019
Predsednik Madagaskara Andri Radžoelina potvrdio je danas ponovo podršku teritorijalnoj celovitosti Srbije, saopštilo je srpsko Ministarstvo spoljnih poslova (MSP). Predsednik Madagaskara Andri Radžoelina potvrdio je danas ponovo podršku… »

Dačić sa zvaničnicima Madagaskara o jačanju saradnje

Novi magazin 16.05.2019
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić koji boravi u poseti Madagaskaru razgovarao je danas sa visokim zvaničnicima te zemlje o unapređenju saradnje u oblastima od obostranog interesa. On je sa ministrom spoljnih poslova Frank Mišelom Naina… »

Dačić: Srbija iskreni prijatelj Madagaskara

B92 16.05.2019
Antananarivo -- Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boravi u zvaničnoj poseti Madagaskaru, gde je danas u Antananarivu razgovarao sa visokim zvaničnicima te zemlje. Ministar Dačić imao je odvojene susrete sa ministrom ekonomije, finansija… »

Dačić u poseti Madagaskaru: Imamo izuzetnu saradnju

Blic 16.05.2019
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boravi u zvaničnoj poseti Madagaskaru, gde je danas u Antananarivu razgovarao sa visokim zvaničnicima te zemlje. Dačić imao je odvojene susrete sa ministrom ekonomije, finansija Randrijamandrato Rišarom… »

Dačić na Madagaskaru: Mi iz vremena Tita imamo izuzetnu saradnju sa tom ostrvskom zemljom (foto)

Kurir 16.05.2019
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boravi u zvaničnoj poseti Madagaskaru, gde je danas u Antananarivu razgovarao sa visokim zvaničnicima te zemlje. Ministar Dačić imao je odvojene susrete sa ministrom ekonomije, finansija Randrijamandrato… »

Vesti dana »