Povezane vesti

Stigla kazna: Karađorđe diskvalifikovan iz Zadruge, moraće da plati ogromnu sumu

Blic pre 7 dana
Karađorđe Subotić diskvalifikovan je nakon što je samoinicijativno razbio prozor i pobegao iz Zadruge.
Naime, Veliki šef danas je poslao pismo koje je ukućanima pročitala Jovana Tomić Matora, a u kojem se navodi da će produkcija krivično goniti Karađorđa. - Zadrugari, obaveštavamo vas da je Karađorđe sinoć samoinicijativno... »

Karađorđe kroz prozor POBEGAO iz Zadruge!

Svet pre 7 dana
Karađorđe Subotić pobegao je iz Zadruge i to kroz prozor.
Pored toga što je diskvalifikovan, moraće da plati i kaznu 50.000 evra. “Karađorđe je samoinicijativno napustio rijaliti, i u skladu sa tim je diskvalifikovan i pokrenuće se tužba i potraživaće se 50.000 evra“, pisalo je u pismu. Podsetimo, Karađorđe je pobegao iz... »

Karađorđe kroz prozor je pobegao iz Zadruge: Sad je zvanično diskvalifikovan, a kad čuje koliko će morati da plati, biće mu žao! (video)

Kurir pre 7 dana
Karađorđe Subotić pobegao je iz Zadruge, pa će morati da plati kaznu 50.000 evra. "Karađorđe je samoinicijativno napustio rijaliti, i u skladu sa tim je diskvalifikovan i pokrenuće se tužba i potraživaće se 50.000 evra", pisalo je u pismi. Podsetimo, Karađorđe je pobegao iz Zadruge i to tako što je... »

Spakovao vreće, slomio prozor i pobegao iz Zadruge: Karađorđe više nije mogao da izdrži, ona ga preklinjala da ostane (video)

Kurir pre 7 dana
Karađorđe Subotić pobegao je iz Zadruge i to tako što je razvalio prozor kroz koji je prvo izbacio svoje stvari, a onda i on iskočio.
On je prvo spakovao svoje stvari u jednu crnu kesu, a onda ih je izneo u dvorište. Stavio je rukavice na ruke, i počeo da razvaljuje prozor, a onda, kada je to uspeo, prvo je izbacio stvari, a zatim i on izašao kroz isti. Njegova... »

Dadilja malog Željka izbacila miljanu iz sobe: Dete te gleda! Smesta izađi. Nemoj da traumiraš sina! A onda ju je i rođena majka izblamirala! (video)

Kurir pre 7 dana
Miljana Kulić i Marija Kulić često se u rijalitiju svađaju oko Miljaninog dečka Zole, a Mariju se posebno iznervirala zato što ga njena ćerka non stop moli za pomirenje.
Marija Kulić je svojoj ćerki Miljani Kulić uputila niz uvreda u rijalitiju "Zadruga 2" upravo zbog njenog dečka, te je javno rekla da je sramota zbog ćerke, kakvu ima. Naime, zadrugarima su gledaoci imali pravo da postavljaju... »

Zadruga 2: Karađorđe je pobegao zbog honorara! Tata, nemoj! (VIDEO)

Svet plus pre 7 dana
Sinoć je iz rijalitija "Zadruga 2" pobegao Karađorđe Subotić zbog honorara i to tako što je razvalio prozor kroz koji je prvo izbacio svoje stvari, a onda i on iskočio. Aleksandra Subotić ga je molila: Tata, nemoj!
Da beg iz rijalitija "Zadruga 2" nije ništa novo, pokazali su mnogi koji su makar na kratko napustili šou, a ovoga puta to je želeo da uradi Karađorđe Subotić i to dok su u toku bila pitanja gledalaca. On je prvo spakovao svoje... »

"Deca na prvom mestu, a onda ona stvar, sramota me zbog tebe": Kad majka uputi ćerki ove reči, to je stvarno jeziv blam

Blic pre 7 dana
Miljana Kulić i Marija Kulić često se u rijalitiju svađaju oko Miljaninog dečka Zole, a Mariju se posebno iznervirala zato što ga njena ćerka non stop moli za pomirenje.
Marija Kulić je svojoj ćerki Miljani Kulić sinoć uputila niz uvreda u rijalitiju " Zadruga 2" upravo zbog njenog dečka, te je javno rekla da je sramota zbog ćerke, kakvu ima. Naime, zadrugarima su gledaoci imali pravo da... »

Marija Kulić na ivici nerava: Čekaj da u'vatim neki kaiš ovde da je zgazim! (VIDEO)

Svet plus pre 7 dana
Miljana Kulić u suzama je došla u sobu svoje majke Marije i sina Željka sa kojim je bila dadilja i pokuašala da ih probudi. Marija Kulić na ivici nerava, zbog ćerkinog ponašanja! Čekaj da u'vatim neki kaiš ovde da je zgazim!
Kada je videla uplakanu Miljanu, Željkova dadilja joj je naredila da izađe iz tih prostorija i da ne budi Mariju ali ona nije odustajala: "Mama, ustani molim te. Nije mi dobro." Dadilja joj je rekla da prestane jer dete gleda:... »

On je sinoć pobegao iz zadruge: Aleksandra molila obezbeđenje da ga vrati

Blic pre 7 dana
Sinoć je iz rijalitija pobegao Karađorđe Subotić i to tako što je razvalio prozor kroz koji je prvo izbacio svoje stvari, a onda i on iskočio.
Da beg iz rijalitija " Zadruga 2" nije ništa novo, pokazali su mnogi koji su makar na kratko napustili šou, a ovoga puta to je želeo da uradi Karađorđe Subotić i to dok su u toku bila pitanja gledalaca. On je prvo spakovao svoje... »
©2019 Netmark d.o.o.