Povezane vesti

Karađorđe kroz prozor POBEGAO iz Zadruge!

Svet & Skandal 16.05.2019
Karađorđe Subotić pobegao je iz Zadruge i to kroz prozor. Pored toga što je diskvalifikovan, moraće da plati i kaznu 50.000 evra. “Karađorđe je samoinicijativno napustio rijaliti, i u skladu sa tim je diskvalifikovan i pokrenuće se tužba i… »

Stigla kazna: Karađorđe diskvalifikovan iz Zadruge, moraće da plati ogromnu sumu

Blic 16.05.2019
Karađorđe Subotić diskvalifikovan je nakon što je samoinicijativno razbio prozor i pobegao iz Zadruge. Naime, Veliki šef danas je poslao pismo koje je ukućanima pročitala Jovana Tomić Matora, a u kojem se navodi da će produkcija krivično goniti… »

Karađorđe kroz prozor je pobegao iz Zadruge: Sad je zvanično diskvalifikovan, a kad čuje koliko će morati da plati, biće…

Kurir 16.05.2019
Karađorđe Subotić pobegao je iz Zadruge, pa će morati da plati kaznu 50.000 evra. "Karađorđe je samoinicijativno napustio rijaliti, i u skladu sa tim je diskvalifikovan i pokrenuće se tužba i potraživaće se 50.000 evra", pisalo je u pismi… »

Zadruga 2: Karađorđe je pobegao zbog honorara! Tata, nemoj! (VIDEO)

Svet plus 16.05.2019
Sinoć je iz rijalitija "Zadruga 2" pobegao Karađorđe Subotić zbog honorara i to tako što je razvalio prozor kroz koji je prvo izbacio svoje stvari, a onda i on iskočio. Aleksandra Subotić ga je molila: Tata, nemoj! Da beg iz rijalitija "Zadruga 2"… »

Spakovao vreće, slomio prozor i pobegao iz Zadruge: Karađorđe više nije mogao da izdrži, ona ga preklinjala da ostane…

Kurir 16.05.2019
Karađorđe Subotić pobegao je iz Zadruge i to tako što je razvalio prozor kroz koji je prvo izbacio svoje stvari, a onda i on iskočio. On je prvo spakovao svoje stvari u jednu crnu kesu, a onda ih je izneo u dvorište. Stavio je rukavice na ruke, i… »

Dadilja malog Željka izbacila miljanu iz sobe: Dete te gleda! Smesta izađi. Nemoj da traumiraš sina! A onda ju je i rođena…

Kurir 16.05.2019
Miljana Kulić i Marija Kulić često se u rijalitiju svađaju oko Miljaninog dečka Zole, a Mariju se posebno iznervirala zato što ga njena ćerka non stop moli za pomirenje. Marija Kulić je svojoj ćerki Miljani Kulić uputila niz uvreda u rijalitiju… »

"Deca na prvom mestu, a onda ona stvar, sramota me zbog tebe": Kad majka uputi ćerki ove reči, to je stvarno jeziv blam

Blic 16.05.2019
Miljana Kulić i Marija Kulić često se u rijalitiju svađaju oko Miljaninog dečka Zole, a Mariju se posebno iznervirala zato što ga njena ćerka non stop moli za pomirenje. Marija Kulić je svojoj ćerki Miljani Kulić sinoć uputila niz uvreda u… »

Marija Kulić na ivici nerava: Čekaj da u'vatim neki kaiš ovde da je zgazim! (VIDEO)

Svet plus 16.05.2019
Miljana Kulić u suzama je došla u sobu svoje majke Marije i sina Željka sa kojim je bila dadilja i pokuašala da ih probudi. Marija Kulić na ivici nerava, zbog ćerkinog ponašanja! Čekaj da u'vatim neki kaiš ovde da je zgazim! Kada je videla… »

On je sinoć pobegao iz zadruge: Aleksandra molila obezbeđenje da ga vrati

Blic 16.05.2019
Sinoć je iz rijalitija pobegao Karađorđe Subotić i to tako što je razvalio prozor kroz koji je prvo izbacio svoje stvari, a onda i on iskočio. Da beg iz rijalitija " Zadruga 2" nije ništa novo, pokazali su mnogi koji su makar na kratko napustili… »

Vesti dana »