Velika akcija policije. Uhapšeno 13 osoba, zaplenjen heroin

Velika akcija policije. Uhapšeno 13 osoba, zaplenjen heroin

B92 pre 7 dana
B92: Velika akcija policije. Uhapšeno 13 osoba, zaplenjen heroin
Tuzla -- U velikoj policijskoj akciji MUP-a Tuzlanskog kantona, na području Tuzle, Lukavca i Kalesije uhapšeno 13 osoba i zaplenjena je veća količina heroina.
Posle višemesečnog rada jutros je izvršen pretres na 15 lokacija u Tuzli, Lukavcu i Kalesiji. "Tom prilikom je 13 osoba lišeno slobode zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćene proizvodnje i... »

Uhapšeno 13 osoba na području Tuzle, zaplenjena veća količina droge

RTS pre 7 dana
RTS: Uhapšeno 13 osoba na području Tuzle, zaplenjena veća količina droge
U velikoj policijskoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, na području Tuzle, Lukavca i Kalesije uhapšeno je 13 osoba i zaplenjena veća količina heroina.
Pretres je izvršen na 15 lokacija. "Tom prilikom je 13 osoba uhapšeno zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga", rekla je portparolka Uprave policije... »

Hapšenja zbog droge: Na području Tuzlanskog kantona privedeno 13 osoba

Blic pre 7 dana
U velikoj policijskoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK) jutros je na području Tuzle, Lukavca i Kalesije uhapšeno 13 osoba i zaplenjena je veća količina droge heroin. Pripadnici Odseka za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga MUP-a TK su nakon višemesečnog rada... »
©2019 Netmark d.o.o.