Slučaj Beko: Sud odustao od saslušanja Adrovca

Adrovca ipak neće saslušati

Večernje novosti pre 7 dana
Na suđenju za pokušaj ubistva Milana Beka Viši sud odlučio da odustane od verovatno ključnog svedoka. Naši pravosudni organi tvrde da su "nerealni uslovi" za uzimanje njegovog iskaza u švajcarskoj
NA suđenju za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014, odnosno pomaganje u ovom krivičnom delu, Viši sud u Beogradu odlučio je da neće putem video-linka saslušavati Ivana Adrovca. On u švajcarskom zatvoru služi... »

Slučaj Beko: Sud odustao od saslušanja Adrovca

B92 pre 7 dana
B92: Slučaj Beko: Sud odustao od saslušanja Adrovca
Beograd -- Viši sud u Beogradu odlučio da odustane od saslušanja Ivana Adrovca u postupku koji se vodi protiv njegove supruge Maje Adrovac i Aleksandra Zdravkovića.
Oni se terete za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine. Do ove odluke je došlo i pored protivljenja odbrane optuženih, jer je sud više puta bezuspešno pokušao da ispita Adrovca putem video-linka sa... »

Nastavljeno suđenje za pokušaj ubistva Beka, bez saslušanja Adrovca video linkom

N1 Info pre 7 dana
Suđenje za pokušaj ubistva Milana Beka nastavljeno je pred Višim sudom u Beogradu. Sudsko veće je odlučilo da suprug Maje Adrovac i prijatelj Aleksandra Zdravkovića - kojima se sudi za pokušaj ubistva biznismena - neće biti saslušan putem video linka.
Izvor: N1 Adrovac se nalazi u zatvoru u Cirihu, a švajcarski sud je - kako je rečeno na današnjem ročištu - postavio previše zahteva za održavanje saslušanja linkom. Ivan Adrovac, bivši pripadnik grupe "Pink Panter" i suprug... »

Sud odustao od svedočenja Adrovca u slučaju „Beko”

Politika pre 7 dana
Viši sud u Beogradu odlučio je da odustane od saslušanja Ivana Adrovca u postupku koji se vodi protiv njegove supruge Maje Adrovac i Aleksandra Zdravkovića, optuženih za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine, javlja Tanjug. Do ove odluke je došlo i pored protivljenja... »

Slučaj "beko": Sud odustao od svedočenja Ivana Adrovca zbog sukoba sa zatvorom u Švajcarskoj: "Otkačili su nas"

Blic pre 7 dana
Viši sud u Beogradu odlučio je danas da odustane od saslušanja Ivana Adrovca u postupku koji se vodi protiv njegove supruge Maje Adrovac i Aleksandra Zdravkovića, optuženih za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine. Do ove odluke je došlo i pored protivljenja odbrane... »

Slučaj Beko: Sud odustao do svedočenja Adrovca

RTS pre 7 dana
RTS: Slučaj Beko: Sud odustao do svedočenja Adrovca
Viši sud u Beogradu odlučio je da odustane od saslušanja Ivana Adrovca u postupku koji se vodi protiv njegove supruge Maje Adrovac i Aleksandra Zdravkovića, optuženih za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine.
Do te odluke je došlo i pored protivljenja odbrane optuženih, jer je sud više puta bezuspešno pokušao da ispita Adrovca putem video-linka sa zatvorom u Švajcarskoj u kojem on izdržava kaznu za krivična dela počinjena u toj... »

Sud odustao od svedočenja Adrovca u slučaju "Beko"

RTV pre 7 dana
RTV: Sud odustao od svedočenja Adrovca u slučaju "Beko"
BEOGRAD - Viši sud u Beogradu odlučio je danas da odustane od saslušanja Ivana Adrovca u postupku koji se vodi protiv njegove supruge Maje Adrovac i Aleksandra Zdravkovića, optuženih za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine.
Do ove odluke je došlo i pored protivljenja odbrane optuženih, jer je sud više puta bezuspešno pokušao da ispita Adrovca putem video linka sa zatvorom u Švajcarskoj u kojem on izdržava kaznu za krivična dela počinjena u toj... »

Sud odustao od svedočenja Adrovca u slučaju Beko

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Viši sud u Beogradu odlučio je danas da odustane od saslušanja Ivana Adrovca u postupku koji se vodi protiv njegove supruge Maje Adrovac i Aleksandra Zdravkovića, optuženih za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine.
Do ove odluke je došlo i pored protivljenja odbrane optuženih, jer je sud više puta bezuspešno pokušao da ispita Adrovca putem video linka sa zatvorom u Švajcarskoj u kojem on izdržava kaznu za krivična dela počinjena u toj... »

Suđenje za pokušaj ubistva Milana Beka, propao pokušaj saslušanja Ivana Adrovca: Švajcarci postavili nemoguće zahteve za svedočenje! Sudija: Otkačili su nas!

Kurir pre 7 dana
Saslušanje Ivana Adrovca, supruga Maje Adrovac i prijatelja Aleksandra Zdravkovića kojima se sudi za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014., odloženo je danas pošto je prema rečima sudije Marine Anđelković švajcarski sud sa kojim je trebalo da bude uspustavljen video link postavio... »

Bivši "Pink Panter" neće svedočiti u slučaju atentata na "Beka": Švajcarci unapred traže pitanja za adrovca

Blic pre 8 dana
Ivan Adrovac, bivši pripadnik grupe "Pink Panter" i suprug drugooptužene za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka iz novembra 2014. godine na Senjaku, ni sutra neće biti saslušan pred sudom, saznaje "Blic". Iako se u jučerašnjem saopštenju Višeg suda u Beogradu navodi da će suđenje Adrovčevoj i... »
©2019 Netmark d.o.o.