Povezane vesti

Adrovca ipak neće saslušati

Večernje novosti 16.05.2019
Na suđenju za pokušaj ubistva Milana Beka Viši sud odlučio da odustane od verovatno ključnog svedoka. Naši pravosudni organi tvrde da su "nerealni uslovi" za uzimanje njegovog iskaza u švajcarskoj. NA suđenju za pokušaj ubistva biznismena Milana… »

Slučaj Beko: Sud odustao od saslušanja Adrovca

B92 16.05.2019
Beograd -- Viši sud u Beogradu odlučio da odustane od saslušanja Ivana Adrovca u postupku koji se vodi protiv njegove supruge Maje Adrovac i Aleksandra Zdravkovića. Oni se terete za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine. Do… »

Nastavljeno suđenje za pokušaj ubistva Beka, bez saslušanja Adrovca video linkom

N1 Info 16.05.2019
Suđenje za pokušaj ubistva Milana Beka nastavljeno je pred Višim sudom u Beogradu. Sudsko veće je odlučilo da suprug Maje Adrovac i prijatelj Aleksandra Zdravkovića - kojima se sudi za pokušaj ubistva biznismena - neće biti saslušan putem video… »

Sud odustao od svedočenja Adrovca u slučaju „Beko”

Politika 16.05.2019
Viši sud u Beogradu odlučio je da odustane od saslušanja Ivana Adrovca u postupku koji se vodi protiv njegove supruge Maje Adrovac i Aleksandra Zdravkovića, optuženih za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine, javlja Tanjug… »

Sud odustao od svedočenja Adrovca u slučaju "Beko"

RTV 16.05.2019
BEOGRAD - Viši sud u Beogradu odlučio je danas da odustane od saslušanja Ivana Adrovca u postupku koji se vodi protiv njegove supruge Maje Adrovac i Aleksandra Zdravkovića, optuženih za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine… »

Slučaj "beko": Sud odustao od svedočenja Ivana Adrovca zbog sukoba sa zatvorom u Švajcarskoj: "Otkačili su nas"

Blic 16.05.2019
Viši sud u Beogradu odlučio je danas da odustane od saslušanja Ivana Adrovca u postupku koji se vodi protiv njegove supruge Maje Adrovac i Aleksandra Zdravkovića, optuženih za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine. Do ove… »

Sud odustao od svedočenja Adrovca u slučaju Beko

Dnevnik 16.05.2019
BEOGRAD: Viši sud u Beogradu odlučio je danas da odustane od saslušanja Ivana Adrovca u postupku koji se vodi protiv njegove supruge Maje Adrovac i Aleksandra Zdravkovića, optuženih za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine… »

Slučaj Beko: Sud odustao do svedočenja Adrovca

RTS 16.05.2019
Viši sud u Beogradu odlučio je da odustane od saslušanja Ivana Adrovca u postupku koji se vodi protiv njegove supruge Maje Adrovac i Aleksandra Zdravkovića, optuženih za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine. Do te odluke je… »

Suđenje za pokušaj ubistva Milana Beka, propao pokušaj saslušanja Ivana Adrovca: Švajcarci postavili nemoguće zahteve za…

Kurir 16.05.2019
Saslušanje Ivana Adrovca, supruga Maje Adrovac i prijatelja Aleksandra Zdravkovića kojima se sudi za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014., odloženo je danas pošto je prema rečima sudije Marine Anđelković švajcarski sud sa kojim… »

Bivši "Pink Panter" neće svedočiti u slučaju atentata na "Beka": Švajcarci unapred traže pitanja za adrovca

Blic 15.05.2019
Ivan Adrovac, bivši pripadnik grupe "Pink Panter" i suprug drugooptužene za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka iz novembra 2014. godine na Senjaku, ni sutra neće biti saslušan pred sudom, saznaje "Blic". Iako se u jučerašnjem saopštenju Višeg… »

Vesti dana »