Produžen pritvor pripadnicima grupe "Amerika"

Članovima grupe "Amerika" produžen pritvor za još 30 dana

Večernje novosti pre 7 dana
Viši sud u Beogradu produžio je pritvor četvorici osumnjičenih da su pripadnici grupe poznate kao "Amerika", koji su sredinom aprila uhapšeni u glavnom gradu Srbije zbog sumnje da su trgovali drogom
Viši sud u Beogradu produžio je pritvor četvorici osumnjičenih da su pripadnici grupe poznate kao "Amerika", koji su sredinom aprila uhapšeni u glavnom gradu Srbije zbog sumnje da su trgovali drogom. Među osumnjičenima je Veselin... »

Produžen pritvor pripadnicima grupe "Amerika"

B92 pre 7 dana
B92: Produžen pritvor pripadnicima grupe "Amerika"
Beograd -- Viši sud u Beogradu produžio pritvor četvorici osumnjičenih da su pripadnici grupe poznate kao "Amerika", koji su sredinom aprila uhapšeni u Beogradu.
Oni se terete za trgovinu drogom. Među osumnjičenima je Veselin Raičević zvani Meda (57) imače rođeni brat Vojislava Raičevića poznatog kao Voja Amerikanac koji je ranije ubijen. Pored Raičevića u pritvoru ostaju i I. A.(60), A.... »

Članovima grupe "Amerika" još 30 dana pritvora

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Viši sud u Beogradu produžio je pritvor četvorici osumnjičenih da su pripadnici grupe poznate kao "Amerika", koji su sredinom aprila uhapšeni u glavnom gradu Srbije zbog sumnje da su trgovali drogom.
Među osumnjičenima je Veselin Raičević zvani Meda (57) inače rođeni brat Vojislava Raičevića poznatog kao Voja Amerikanac koji je ranije ubijen. Pored Raičevića u pritvoru ostaju i I. A.(60), A. S. (41) i makedonski državljanin... »

Produžen pritvor članovima grupe Amerika: U zatvoru još 30 danas ostaju Meda, ali i još trojica uhapšenih

Kurir pre 7 dana
Viši sud u Beogradu produžio je pritvor četvorici osumnjičenih da su pripadnici grupe poznate kao "Amerika", koji su sredinom aprila uhapšeni u glavnom gradu Srbije zbog sumnje da su trgovali drogom. Među osumnjičenima je Veselin Raičević zvani Meda (57) imače rođeni brat Vojislava Raičevića... »

Preševo: „Moleru“ iz Makedonije našli 16 kilograma marihuane

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Carinici su 16. maja 2019. godine u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Preševo sprečili krijumčarenje gotovo 16 kilograma marihuane, saopštila je Uprava carina Srbije.
Droga je otkrivena kada je u noći između srede i četvrtka, oko 1:45 časova, za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen automobil „opel vektra“ bugarskih registarskih oznaka, kojim je putovao tridesetogodišnji makedonski... »

Krijumčario marihuanu u rezervnom točku

RTS pre 7 dana
RTS: Krijumčario marihuanu u rezervnom točku
Beograska policija uhapsila je državljanina Severne Makedonije zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Na Graničnom prelazu Preševo prilikom pregleda automobila "opel vektra" bugarskih registarskih oznaka kojim je upravljao osumnjičeni D. Đ. (1989), policija je u konstrukcionim šupljinama i rezervnoj gumi, pronašla 30 paketa... »

Lažni moler iz Makedonije: Carinicima rekao da nema ništa da prijavi, pronašli mu 16 kilograma droge

Blic pre 7 dana
Na graničnom prelazu Preševo policija je zaplenila gotovo 16 kilograma marihane i uhapsila D.
Đ. (30), državljanina Severne Makedonije, zbog sumnje na neovlašćenu proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP. Droga je otkrivena kada je noćas oko 1.45 sati za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen... »

Državljanin Severne Makedonije uhapšen zbog marihuane

Politika pre 7 dana
Pripadnici Uprave granične policije zaplenili su više od 15 kilograma marihuane i uhapsili D.Đ.(1989) državljanina Severne Makedonije zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Na Graničnom... »

Carinici zaplenili 16 kilograma marihuane na Preševu

Novi magazin pre 7 dana
Carinici na graničnim prelazu Preševo, sa Makedonijom, zaplenili su gotovo 16 kilograma marihuane u jednom automobilu iz Bugarske, kojim je upravljao tridesetogodišnji makedonski državljanin, saopšteno je danas.
Kako se navodi, vozač je na uobičajeno pitanje da li ima nešto da prijavi odgovorio odrično, rekavši da je moler i da ide u Hrvatsku da radi. Detaljnim pregledom je u naslonu suvozačkog i vozačkog sedišta, a zatim i iza naslona... »

Policija zaplenila 15 kilograma marihuane (foto)

Večernje novosti pre 7 dana
Na Graničnom prelazu Preševo prilikom pregleda automobila „opel vektra“ bugarskih registarskih oznaka kojim je upravljao osumnjičeni, policija je u konstrukcionim šupljinama i rezervnoj gumi pronašla marihuanu
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave granične policije zaplenili su više od 15 kilograma marihuane i uhapsili D. Đ. (30) državljanina Severne Makedonije zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo... »

Drogu krio u naslonima sedišta i rezervnom točku: Rekao carinicima na Preševu da je moler i da nema šta da prijavi, kada su pregledali vozilo sve im je bilo jasno (foto)

Kurir pre 7 dana
Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Preševo sprečili krijumčarenje gotovo 16 kilograma marihuane.
Droga je otkrivena kada je noćas oko 1.45 časova za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen automobil „opel vektra“ bugarskih registarskih oznaka, kojim je sam putovao tridesetogodišnji makedonski državljanin. On je na... »

"Moler" uhvaćen sa 16 kilograma marihuane

RTV pre 7 dana
RTV: "Moler" uhvaćen sa 16 kilograma marihuane
PREŠEVO - Carinici su danas u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Preševo sprečili krijumčarenje gotovo 16 kilograma marihuane.
Droga je otkrivena kada je noćas oko 1:45 časova za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen automobil "opel vektra" bugarskih registarskih oznaka, kojim je sam putovao tridesetogodišnji makedonski državljanin. On je na... »
©2019 Netmark d.o.o.