Povezane vesti

Produžen pritvor pripadnicima grupe "Amerika"

B92 16.05.2019
Beograd -- Viši sud u Beogradu produžio pritvor četvorici osumnjičenih da su pripadnici grupe poznate kao "Amerika", koji su sredinom aprila uhapšeni u Beogradu. Oni se terete za trgovinu drogom. Među osumnjičenima je Veselin Raičević zvani Meda… »

Članovima grupe "Amerika" produžen pritvor za još 30 dana

Večernje novosti 16.05.2019
Viši sud u Beogradu produžio je pritvor četvorici osumnjičenih da su pripadnici grupe poznate kao "Amerika", koji su sredinom aprila uhapšeni u glavnom gradu Srbije zbog sumnje da su trgovali drogom. Viši sud u Beogradu produžio je pritvor… »

Članovima grupe "Amerika" još 30 dana pritvora

Dnevnik 16.05.2019
BEOGRAD: Viši sud u Beogradu produžio je pritvor četvorici osumnjičenih da su pripadnici grupe poznate kao "Amerika", koji su sredinom aprila uhapšeni u glavnom gradu Srbije zbog sumnje da su trgovali drogom. Među osumnjičenima je Veselin… »

Produžen pritvor članovima grupe Amerika: U zatvoru još 30 danas ostaju Meda, ali i još trojica uhapšenih

Kurir 16.05.2019
Viši sud u Beogradu produžio je pritvor četvorici osumnjičenih da su pripadnici grupe poznate kao "Amerika", koji su sredinom aprila uhapšeni u glavnom gradu Srbije zbog sumnje da su trgovali drogom. Među osumnjičenima je Veselin Raičević zvani… »

Preševo: „Moleru“ iz Makedonije našli 16 kilograma marihuane

Dnevnik 16.05.2019
BEOGRAD: Carinici su 16. maja 2019. godine u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Preševo sprečili krijumčarenje gotovo 16 kilograma marihuane, saopštila je Uprava carina Srbije. Droga je otkrivena kada je u noći između srede i četvrtka, oko… »

Carinici zaplenili 16 kilograma marihuane na Preševu

Novi magazin 16.05.2019
Carinici na graničnim prelazu Preševo, sa Makedonijom, zaplenili su gotovo 16 kilograma marihuane u jednom automobilu iz Bugarske, kojim je upravljao tridesetogodišnji makedonski državljanin, saopšteno je danas. Kako se navodi, vozač je na… »

Državljanin Severne Makedonije uhapšen zbog marihuane

Politika 16.05.2019
Pripadnici Uprave granične policije zaplenili su više od 15 kilograma marihuane i uhapsili D.Đ.(1989) državljanina Severne Makedonije zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih… »

Lažni moler iz Makedonije: Carinicima rekao da nema ništa da prijavi, pronašli mu 16 kilograma droge

Blic 16.05.2019
Na graničnom prelazu Preševo policija je zaplenila gotovo 16 kilograma marihane i uhapsila D. Đ. (30), državljanina Severne Makedonije, zbog sumnje na neovlašćenu proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP. Droga je otkrivena… »

Krijumčario marihuanu u rezervnom točku

RTS 16.05.2019
Beograska policija uhapsila je državljanina Severne Makedonije zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Na Graničnom prelazu Preševo prilikom pregleda automobila "opel… »

"Moler" uhvaćen sa 16 kilograma marihuane

RTV 16.05.2019
PREŠEVO - Carinici su danas u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Preševo sprečili krijumčarenje gotovo 16 kilograma marihuane. Droga je otkrivena kada je noćas oko 1:45 časova za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen automobil "opel… »

Policija zaplenila 15 kilograma marihuane (foto)

Večernje novosti 16.05.2019
Na Graničnom prelazu Preševo prilikom pregleda automobila „opel vektra“ bugarskih registarskih oznaka kojim je upravljao osumnjičeni, policija je u konstrukcionim šupljinama i rezervnoj gumi pronašla marihuanu. Pripadnici Ministarstva… »

Drogu krio u naslonima sedišta i rezervnom točku: Rekao carinicima na Preševu da je moler i da nema šta da prijavi, kada su…

Kurir 16.05.2019
Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Preševo sprečili krijumčarenje gotovo 16 kilograma marihuane. Droga je otkrivena kada je noćas oko 1.45 časova za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen automobil „opel vektra“… »

Vesti dana »