Povezane vesti

Novopazarcu pet godina zatvora zbog nedozvoljene polne radnje nad devojčicom

Večernje novosti pre 7 dana
On je sa Višim tužilaštvom u Novom Pazaru zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela nedozvoljena polna radnja, koji je prihvatio i Viši sud
Novopazarac Živodar Pajović (63) pravosnažno je u četvrtak osuđen na pet godina zatvora zbog sumnje da je seksualno zlostavljao maloletnu devojčicu, objavio je radio Sto plus.On je sa Višim tužilaštvom u Novom Pazaru zaključio... »

Ekspresna presuda pedofilu iz novog pazara: Dolazio po devojčicu posle škole i terao da ga zadovoljava, osuđen na pet godina

Blic pre 7 dana
Novopazarac Živodar Pajović (63), uhapšen u sredu zbog sumnje da je seksualno napastvovao maloletnu devojčicu, pravosnažno je danas osuđen na maksimalnu kaznu zatvora propisanu za to delo.
On je sa Višim tužilaštvom u Novom Pazaru potpisao sporazum o priznanju krivičnog dela nedozvoljena polna radnja i prihvatio kaznu od pet godina zatvora, što je prihvatio i Viši sud, pa je presuda postala pravosnažna. - Osuđeni... »

Muškarac (63) dolazio u školu po devojčicu: A onda je dodirivao po telu... Nagodio se sa sudom i dobio 5 godina zatvora

Kurir pre 7 dana
Ž. P. (63) iz Novog Pazara osuđen je danas na pet godina zatvora za krivično delo nedozvoljene polne radnje, pošto se nagodio sa Višim tužilaštvom u ovom gradu i priznao krivicu. Nagodbu je prihvatio Viši sud pa će Ž. P. koji je uhapšen u sredu, odmah biti upućen na izdržavanje zatvorske kazne.... »

Požarevac: Tri godine zatvora zbog napastvovanja maloletnika

B92 pre 7 dana
B92: Požarevac: Tri godine zatvora zbog napastvovanja maloletnika
Osnovni sud u Požarevcu osudio je na tri godine zatvora S. Ž. (52) iz tog grada zbog nedozvoljenih polnih radnji i nanošenja lakih telesnih povreda maloletniku.
On je maloletnika namamio u svoju kuću, preneli su mediji Ovo je prvostepena presuda na koju i tužilaštvo i odbrana imaju pravo žalbe. Optužnicom požarevačkog tužilaštva S. Ž. se tereti da je 2016. godine namamio u svoju kuću... »

Zvao ga da zajedno rade sklekove: Dečaka (16) namamio u kuću, pa ga dodirivao... dete se jedva otrglo i pobeglo! Napasniku iz Požarevca 3 godine robije

Kurir pre 7 dana
Osnovni sud u Požarevcu osudio je na tri godine zatvora S.Ž. (52) iz tog grada zbog nedozvoljenih polnih radnji i nanošenja lakih telesnih povreda maloletniku kojeg je prethodno namamio u svoju kuću, preneli su danas mediji. Ovo je prvostepena presuda na koju i tužilaštvo i odbrana imaju pravo... »

Zbog napastvovanja maloletnika tri godine zatvora

Dnevnik pre 7 dana
POŽAREVAC: Osnovni sud u Požarevcu osudio je na tri godine zatvora S.Ž. (52) iz tog grada zbog nedozvoljenih polnih radnji i nanošenja lakih telesnih povreda maloletniku kojeg je prethodno namamio u svoju kuću, preneli su danas mediji.
Ovo je prvostepena presuda na koju i tužilaštvo i odbrana imaju pravo žalbe. Optužnicom požarevačkog tužilaštva S.Ž. se teret da je 2016. godine namamio u svoju kuću 16-godišnjeg momka iz okoline Požarevca, obećavši mu da će... »

Namamio maloletnika, pa ga silovao: Rekao mu da će zajedno "raditi vežbe", pa ga tukao i napastvovao

Blic pre 7 dana
Osnovni sud u Požarevcu osudio je na tri godine zatvora S.
Ž. (52) iz tog grada zbog nedozvoljenih polnih radnji i nanošenja lakih telesnih povreda maloletniku kojeg je prethodno namamio u svoju kuću, preneli su danas mediji. Ovo je prvostepena presuda na koju i tužilaštvo i odbrana imaju pravo žalbe. Optužnicom požarevačkog... »

Požarevac: Zbog napastvovanja maloletnika tri godine zatvora

RTV pre 7 dana
RTV: Požarevac: Zbog napastvovanja maloletnika tri godine zatvora
POŽAREVAC - Osnovni sud u Požarevcu osudio je na tri godine zatvora S.Ž. (52) iz tog grada zbog nedozvoljenih polnih radnji i nanošenja lakih telesnih povreda maloletniku kojeg je prethodno namamio u svoju kuću, preneli su danas mediji. Ovo je prvostepena presuda na koju i tužilaštvo i odbrana imaju pravo žalbe.
Optužnicom požarevačkog tužilaštva S.Ž. se teret da je 2016. godine namamio u svoju kuću 16-godišnjeg momka iz okoline Požarevca, obećavši mu da će zajedno raditi sklekove i fiskulturne vežbe. Prema pisanju medija, dok su... »

Osuđen napasnik: Namamio maloletnika da zajedno rade fiskulturne vežbe

Večernje novosti pre 7 dana
Optuženi je osuđen na tri godine zatvora, jer je maloletnika namamio u svoju kuću, a onda ga udario, skinuo šorc i napastvovao
POŽAREVAC – Prvostepenom presudom Osnovnog suda, S.Ž. (52) iz Požarevca osuđen je na tri godine zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji i nanošenja lakih telesnih povreda maloletnom licu. Time je sud prihvatio predlog Osnovnog... »
©2019 Netmark d.o.o.