Povezane vesti

Novopazarcu pet godina zatvora zbog nedozvoljene polne radnje nad devojčicom

Večernje novosti 16.05.2019
On je sa Višim tužilaštvom u Novom Pazaru zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela nedozvoljena polna radnja, koji je prihvatio i Viši sud. Novopazarac Živodar Pajović (63) pravosnažno je u četvrtak osuđen na pet godina zatvora zbog sumnje… »

Ekspresna presuda pedofilu iz novog pazara: Dolazio po devojčicu posle škole i terao da ga zadovoljava, osuđen na pet godina

Blic 16.05.2019
Novopazarac Živodar Pajović (63), uhapšen u sredu zbog sumnje da je seksualno napastvovao maloletnu devojčicu, pravosnažno je danas osuđen na maksimalnu kaznu zatvora propisanu za to delo. On je sa Višim tužilaštvom u Novom Pazaru potpisao… »

Muškarac (63) dolazio u školu po devojčicu: A onda je dodirivao po telu... Nagodio se sa sudom i dobio 5 godina zatvora

Kurir 16.05.2019
Ž. P. (63) iz Novog Pazara osuđen je danas na pet godina zatvora za krivično delo nedozvoljene polne radnje, pošto se nagodio sa Višim tužilaštvom u ovom gradu i priznao krivicu. Nagodbu je prihvatio Viši sud pa će Ž. P. koji je uhapšen u… »

Požarevac: Tri godine zatvora zbog napastvovanja maloletnika

B92 16.05.2019
Osnovni sud u Požarevcu osudio je na tri godine zatvora S. Ž. (52) iz tog grada zbog nedozvoljenih polnih radnji i nanošenja lakih telesnih povreda maloletniku. On je maloletnika namamio u svoju kuću, preneli su mediji Ovo je prvostepena presuda na… »

Zvao ga da zajedno rade sklekove: Dečaka (16) namamio u kuću, pa ga dodirivao... dete se jedva otrglo i pobeglo! Napasniku iz…

Kurir 16.05.2019
Osnovni sud u Požarevcu osudio je na tri godine zatvora S.Ž. (52) iz tog grada zbog nedozvoljenih polnih radnji i nanošenja lakih telesnih povreda maloletniku kojeg je prethodno namamio u svoju kuću, preneli su danas mediji. Ovo je prvostepena presuda… »

Požarevac: Zbog napastvovanja maloletnika tri godine zatvora

RTV 16.05.2019
POŽAREVAC - Osnovni sud u Požarevcu osudio je na tri godine zatvora S.Ž. (52) iz tog grada zbog nedozvoljenih polnih radnji i nanošenja lakih telesnih povreda maloletniku kojeg je prethodno namamio u svoju kuću, preneli su danas mediji. Ovo je… »

Namamio maloletnika, pa ga silovao: Rekao mu da će zajedno "raditi vežbe", pa ga tukao i napastvovao

Blic 16.05.2019
Osnovni sud u Požarevcu osudio je na tri godine zatvora S. Ž. (52) iz tog grada zbog nedozvoljenih polnih radnji i nanošenja lakih telesnih povreda maloletniku kojeg je prethodno namamio u svoju kuću, preneli su danas mediji. Ovo je prvostepena… »

Osuđen napasnik: Namamio maloletnika da zajedno rade fiskulturne vežbe

Večernje novosti 16.05.2019
Optuženi je osuđen na tri godine zatvora, jer je maloletnika namamio u svoju kuću, a onda ga udario, skinuo šorc i napastvovao. POŽAREVAC – Prvostepenom presudom Osnovnog suda, S.Ž. (52) iz Požarevca osuđen je na tri godine zatvora zbog… »

Zbog napastvovanja maloletnika tri godine zatvora

Dnevnik 16.05.2019
POŽAREVAC: Osnovni sud u Požarevcu osudio je na tri godine zatvora S.Ž. (52) iz tog grada zbog nedozvoljenih polnih radnji i nanošenja lakih telesnih povreda maloletniku kojeg je prethodno namamio u svoju kuću, preneli su danas mediji. Ovo je… »

Vesti dana »