Đorđević želi Teodosića u Bolonji, na stolu 2.300.000 evra!

Đorđević želi Teodosića u Bolonji, na stolu 2.300.000 evra!

Mozzart sport pre 7 dana
Srpski as bi u prvoj sezoni zarađivao 1.100.000 evra, a u drugoj 1.200.000
Selektor Srbije Aleksandar Đorđević želi Miloša Teodosića u dresu svog Virtusa. Kako pišu mediji lokalni mediji, klub iz Bolonje je spreman da stavi na sto 2.300.000 evra, koliko bi srpski as zaradio u naredne dve godine.... »

Bolonja nudi Teodosiću više od dva miliona evra

N1 Info pre 7 dana
Uprava Virtus Bolonje spremna je da ponudi Milošu Teodosiću više od dva miliona evra kako bi se priključio klubu na naredne dve sezone, prenosi Sportando.
Kako se navodi, klub će srpskom plejmejkeru ponudidi 1.1 milion evra za prvu sezonu, a za drugu još 1.2 miliona. Prethodne nedelje pojavile su se informacije da su ljudi iz Bolonje već razgovarali sa 32-godišnjim igračem i... »

Virtus nudi Teodosiću 2,3 miliona za dve sezone

Politika pre 7 dana
BOLONjA – Virtus iz Bolonje, koji sa klupe vodi Aleksandar Đorđević, ponudio je kapitenu košarkaške reprezentacije Srbije Milošu Teodosiću dvogodišnji ugovor vredan 2,3 miliona evra, prenosi Tanjug pisanje italijanskih medija. Kako se navodi, Teodosić bi, ukoliko prihvati da sa Đorđevićem sarađuje... »

Teo dobio milionsku ponudu! Ovo su svi detalji, šta će odlučiti?

Sportske.net pre 7 dana
Pominjale su se brojne opcije, ali njihova ponuda je za sada najkonkretnija.
Srpski reprezentativni plejmejker Miloš Teodosić još uvek nije doneo odluku u kom klubu će igrati naredne sezone, ali rasplet se polako nazire. NBA liga je posle rastanka sa Klipersima završena priča, ali postoji sve realnija... »

Đorđevićev Virtus ponudio Teodosiću 2,3 miliona evra

B92 pre 7 dana
B92: Đorđevićev Virtus ponudio Teodosiću 2,3 miliona evra
Virtus iz Bolonje, koji sa klupe vodi Aleksandar Đorđević, ponudio je kapitenu reprezentacije Srbije Milošu Teodosiću dvogodišnji ugovor vredan 2,3 miliona evra
Kako prenose italijanski mediji, Teodosić bi, ukoliko prihvati da sa Đorđevićem sarađuje i na klupskoj sceni posle reprezentativne, u prvoj sezoni zaradio 1,1 milion, a u drugoj 100.000 evra više. Sportando piše da će Teodosić... »

Virtus nudi Teodosiću 2,3 miliona za dve sezone

Sportski žurnal pre 7 dana
Sportando piše da će Teodosić ozbiljno razmotriti ponudu, iako se ranije dovodio u vezu sa Efesom, Makabijem iz Tel Aviva i povratkom u moskovski CSKA
Virtus iz Bolonje, koji sa klupe vodi Aleksandar Đorđević, ponudio je kapitenu košarkaške reprezentacije Srbije Milošu Teodosiću dvogodišnji ugovor vredan 2,3 miliona evra, prenose italijanski mediji. Kako se navodi, Teodosić bi,... »

Virtus se ne šali: Milioni spremni za Miloša Teodosića!

Hot sport pre 7 dana
Srpski plejmejker bi vrlo lako mogao da krene put Italije.
Rekao je Miloš Teodosić da do Svetskog prvenstva neće potpisati ugovor sa nekim klubom, ali bi posle šampionata to mogla da bude ekipa iz Bolonje. Kako pišu italijanski mediji klub čiji je trener Aleksandar Đorđević spreman je da ponudi 2.3 miliona evra srpskom... »

Virtusova ponuda Teu: Nije mnogo, ali tu je Sale

Mondo pre 7 dana
Pretpostavka je da će srpski plejmejker do početka naredne sezone dobiti i unosnije ponude, ali prednost tima iz Bolonje je trener.
Miloš Teodosić je bez kluba od ferburara, kada je raskinuo ugovor sa Klipersima, a nakon ovog leta doneće odluku o tome gde će nastaviti karijeru posle kraće pauze. Spominjali su se mnogi, ali je najkonkretniji do sada prvak FIBA... »

Virtus ponudio Teu 2,3 miliona

Vesti online pre 7 dana
Nekada slavni Virtus iz Bolonje, koji sada sa klupe predvodi naš selektor Aleksandar Đorđević, želi što pre da se vrati na staze stare stare slave.
Tim iz Bolonje je ove sezone osvojio FIBA Ligu šampiona, ali u Italiji nije obezbedio učešće u plej-ofu pa već sada počinje da gradi ekipu za sledeću sezonu. Nekadašnji šampion Evrope ponudio je kapitenu reprezentacije Srbije... »

Virtus nudi Teodosiću 2,3 miliona za dve sezone

Večernje novosti pre 7 dana
Kako se navodi, srpski košarkaš, ukoliko prihvati da sa Đorđevićem sarađuje i na klupskoj sceni posle reprezentativne, u prvoj sezoni zaradio 1,1 milion, a u drugoj 100.000 evra više
Virtus iz Bolonje, koji sa klupe vodi Aleksandar Đorđević, ponudio je kapitenu košarkaške reprezentacije Srbije Milošu Teodosiću dvogodišnji ugovor vredan 2,3 miliona evra, prenose italijanski mediji. Kako se navodi, Teodosić bi,... »

Virtus nudi Teodosiću 2,3 miliona za dve sezone

Dnevnik pre 7 dana
BOLONjA: Virtus iz Bolonje, koji sa klupe vodi Aleksandar Đorđević, ponudio je kapitenu košarkaške reprezentacije Srbije Milošu Teodosiću dvogodišnji ugovor vredan 2,3 miliona evra, prenose italijanski mediji.
Kako se navodi, Teodosić bi, ukoliko prihvati da sa Đorđevićem sarađuje i na klupskoj sceni posle reprezentativne, u prvoj sezoni zaradio 1,1 milion, a u drugoj 100.000 evra više. Sportando piše da će Teodosić ozbiljno razmotriti... »
©2019 Netmark d.o.o.