Digital Day u Beogradu - kako verovati medijima?

Digital Day u Beogradu - kako verovati medijima?

Mondo pre 6 dana
Koliko i kako verovati medijima, sadržaju i brendu glavne su teme najvažnije regionalne digatla konferencije "Digital Day 2019" koja je danas počela u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu. Ana Brnabić o digitalizaciji.
U organizaciji Interactive Advertising Bureau Serbia (IAB), udruženja koje se bavi pružanjem aktivne podrške rastu i razvoju tržišta digitalnog i interaktivnog marketinga u Srbiji, u Beograd su stigli medijski, marketinški... »

Digital Day 2019: Marketing agencije propadaju, vreme je da promene način na koji razmišljaju

Blic pre 7 dana
Koliko i kako verovati medijima, sadržaju i brendu glavne su teme najvažnije regionalne digatla konferencije "Digital Day 2019" koja je danas počela, a jedna od govornika Brajan Brejker dao je uvid na stanje advertajzinga u Americi. - Stvari se danas odvijaju brže nego ikad, a najsporije od svega... »

Počeo Digital Day 2019: Godišnje se u internet oglašavanje uloži 36,8 miliona evra

Blic pre 7 dana
Kako verovati - medijima, sadržaju, brendu - osnovna su pitanja konferencije Digital Day 2019. koja se održava danas i sutra u Beogradu, u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.
Ključna reč devete godišnje konferencije jeste poverenje. - Neupitno je da nam poverenja sve više fali, a treba da postavimo pitanje šta svako od nas može da uradi da ga vrati. Za digital je ključna interdisciplinarnost. Ponosni... »
©2019 Netmark d.o.o.