Povezane vesti
Najpotresnija priča iz života Miše Janketića: "Prodao" je sestru za par žutih cipela, a sudbina mu je priredila neverovatan…
Blic 16.05.2019
Život čuvenog glumca Mihaila Miše Janketića koji je preminuo juče u svojoj 80. godini, bio je prepun tuge i bola. Njegovo rano detinjstvo bilo je veoma teško. Majku su mu ubili četnici, izgubio je i oca i brata, a kako je davno u jednom intervjuu… »
Prodao sam sestru jevrejki za par žutih cipela: Miša Janketić nikad sebi nije oprostio što su mu na prevaru odveli sestricu, a…
Kurir 16.05.2019
Miša Janketić preminuo je 15. maja, samo devet dana pred svoj 81. rođendan, a sebi nikada nije oprostio ovaj događaj. Negde početkom 1947. godine pred osnovnom školom u Šahovićima, današnjem Tomaševu, zaustavio se vojni džip. Čovek koji je izašao iz… »
Vesti dana »
Vreme danas sunčano, suvo i malo toplije: Temperatura u rastu za vikend
Euronews pre 9 minutajoš 14 povezanih
Nova VAR kontroverza: Da li su sudije pogurale Francusku na Svetskom prvenstvu?
Mondo pre 33 minutajoš 15 povezanih
"Naravno da znate da sam ja Srbin", Nikoli Tesli ustaše pobile 119 članova porodice, družio se sa srpskim svecem, a evo šta je rekao o Hrvatima
Kurir pre 59 minutajoš 7 povezanih
Amerika obustavila napade na Iran: Prednost diplomatiji, ali nastavak udara po potrebi
Sputnik pre 43 minutajoš 8 povezanih
Pred nama je udarni turistički vikend: Očekuju se gužve na putevima, vozite odmorni i oprezno
Dnevnik pre 24 minutajoš 6 povezanih