Povezane vesti
Najbolji domaći brend među proizvođačima nameštaja – Forma Ideale
Nedeljnik 16.05.2019
U okviru kampanje „Moj izbor“ 2019, danas su dodeljenja svečana priznanja za najbolje domaće proizvode i brendove gde je kompanija Forma Ideale zauzela prvo mesto u kategoriji omiljenog brenda među proizvođačima nameštaja. Ove godine, u konkurenciji za… »
Potrošači izglasali - Nectar Family najomiljeniji u Srbiji
Telegraf 16.05.2019
Nectar Family proglašen je za najomiljeniji brend u kategoriji „Bezalkoholni napici“, u okviru kampanje „Moj izbor 2019“, u konkurenciji među 930 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija. Priznanje na osnovu glasova potrošača dodeljuje udruženje… »
Nagrada "Moj izbor": Pošta Srbije omiljeni domaći brend, već dve godine zaredom. Postekspresu pripalo drugo mesto
Telegraf 16.05.2019
Nagrada „Moj izbor” je važna za 15.000 zaposlenih u Pošti, koja je i prošlu godinu završila sa odličnim rezultatima i preko 2,3 milijarde dinara dobiti, a tokom iste pružila čak 457 miliona usluga. Pošta Srbije ponovo je dobitnik prestižnog priznanja… »
Vesti dana »
(BLOG) SAD potopile iranski ratni brod torpedom u Indijskom okeanu, najmanje 80 mrtvih: Objavljen i snimak, Pentagon tvrdi da su "tek počeli"
N1 Info pre 58 minutajoš 30 povezanih
Proizvođač mleka: Sve o čemu smo razgovarali sa šefom kabineta ministra demantovano za 24 sata
N1 Info pre 2 satajoš 12 povezanih
Tema jutra: Gađanjem američkih baza Iran izgubio i ono malo saveznika, Rusija u pat poziciji, Kina ne može ništa da uradi
N1 Info pre 58 minutajoš 37 povezanih
Lalatović: Samo da ne primimo rano gol protiv Zvezde u Kupu
Radio sto plus pre 54 minutajoš 38 povezanih