Povezane vesti
Najbolji domaći brend među proizvođačima nameštaja – Forma Ideale
Nedeljnik 16.05.2019
U okviru kampanje „Moj izbor“ 2019, danas su dodeljenja svečana priznanja za najbolje domaće proizvode i brendove gde je kompanija Forma Ideale zauzela prvo mesto u kategoriji omiljenog brenda među proizvođačima nameštaja. Ove godine, u konkurenciji za… »
Potrošači izglasali - Nectar Family najomiljeniji u Srbiji
Telegraf 16.05.2019
Nectar Family proglašen je za najomiljeniji brend u kategoriji „Bezalkoholni napici“, u okviru kampanje „Moj izbor 2019“, u konkurenciji među 930 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija. Priznanje na osnovu glasova potrošača dodeljuje udruženje… »
Nagrada "Moj izbor": Pošta Srbije omiljeni domaći brend, već dve godine zaredom. Postekspresu pripalo drugo mesto
Telegraf 16.05.2019
Nagrada „Moj izbor” je važna za 15.000 zaposlenih u Pošti, koja je i prošlu godinu završila sa odličnim rezultatima i preko 2,3 milijarde dinara dobiti, a tokom iste pružila čak 457 miliona usluga. Pošta Srbije ponovo je dobitnik prestižnog priznanja… »
Vesti dana »

Ekskluzivno za Politiku - Pešić: Ne pogađaju me kritike onih do kojih mi nije stalo
Sportski žurnal pre 4 minutajoš 19 povezanih

Počelo Svetsko prvenstvo u atletici - Sinančević podbacio
Sportske.net pre 19 minutajoš 14 povezanih

Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali kod istočne obale Kamčatke
RTV pre 59 minutajoš 10 povezanih

"Ja ću se pobrinuti za to": Oglasila se udovica Čarlija Kirka: Nemaš pojima kakvu si vatru zapalio u ovoj ženi, niko nikada neće zaboraviti ime mog muža!
Blic pre 34 minutajoš 8 povezanih

Šta su 'Posejdonove loptice' koje se pojavljuju na obalama Sredozemnog mora
BBC News pre 14 minutajoš 4 povezane