Повезане вести

Вучић: Спреман сам да говорим о Косову у Скупштини Србије. ...

Вучић: Спреман сам да говорим о Косову у Скупштини Србије. ...

Бета 17.05.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је спреман да говори пред Народном скупштином о Косову - одмах, односно у наредних неколико дана, уколико за то постоји могућност. Он је гостујући у јутарњем Дневнику РТС… »
Вучић: Приштина од понедељка хапси на северу, планирају најпрљавије ствари

Вучић: Приштина од понедељка хапси на северу, планирају најпрљавије ствари

Н1 Инфо 17.05.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да власти у Приштини намеравају да ухапсе 26 полицајца са севера Косова и још 15 особа под изговором да су учествовали у корупцији. Извор: РТС "Од понедељка желе да ухапсе 26… »
Вучић: Годину дана воде хајку против мене због разграничења, а сад кажу да не знају о чему се ради

Вучић: Годину дана воде хајку против мене због разграничења, а сад кажу да не знају о чему се ради

Нови магазин 17.05.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су "многи водили хајку против њега" због идеје разграничења око косовског питања, а да "нису знали о чему се ради, и све то време нису ни питали". "Годину дана воде хајку… »
Вучић: Политичко лудило на Косову, планирају да хапсе српске полицајце

Вучић: Политичко лудило на Косову, планирају да хапсе српске полицајце

РТС 17.05.2019
Председник Србије Александар Вучић каже за РТС да косовске власти планирају да од понедељка ухапсе 26 полицајаца са севера Косова и Метохије и још 15 особа – под изговором да су учествовали у корупцији. Циљ је, истиче, да север… »
Вучић: Спреман сам да у Скупштини говорим о Косову

Вучић: Спреман сам да у Скупштини говорим о Косову

Слободна Европа 17.05.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас за Радио-телевизију Србије (РТС) да је спреман да говори пред Народном скупштином о Косову - одмах, односно у наредних неколико дана, уколико за то постоји могућност… »
Вучић јутрос уживо о најновијем албанском сценарију: Покушаће у недељу да испровоцирају Србе на северу Косова, а за…

Вучић јутрос уживо о најновијем албанском сценарију: Покушаће у недељу да испровоцирају Србе на северу Косова, а за…

Курир 17.05.2019
Намера им је да ослабе одбрану севера Косова, а циљ да Северна Митровица остане незаштићена... Порука им је да нема одбране за Север, а потом би уследио завршни чин - да потпуно овладају подручјем на којем живе Срби и доведу нас… »
Вучић: Политичко лудило на Косову, планирају хапшење наших полицајаца

Вучић: Политичко лудило на Косову, планирају хапшење наших полицајаца

Блиц 17.05.2019
Председник Србије Александар Вучић каже за РТС да косовске власти желе да ухапсе 26 полицајаца са севера Косова и Метохије и још 15 особа - под изговором да су учествовали у корупцији и слично, и да зачарани круг на Косову није… »
Вучић: Од владика нисам тражио ни милост, ни подршку; Приштина спрема хапшење српских полицајаца

Вучић: Од владика нисам тражио ни милост, ни подршку; Приштина спрема хапшење српских полицајаца

Вечерње новости 17.05.2019
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да приштинске власти, у намери да ослабе одбрану севера Косова, намеравају у понедељак да ухапсе српске полицајце. Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да… »
Вучић: Спреман сам да говорим о Косову у Скупштини Србије

Вучић: Спреман сам да говорим о Косову у Скупштини Србије

Глас Западне Србије 17.05.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је спреман да говори пред Народном скупштином о Косову - одмах, односно у наредних неколико дана, уколико за то постоји могућност. Он је гостујући у јутарњем Дневнику РТС… »
Вучић: Власти у Приштини намеравају да хапсе српске полицајце

Вучић: Власти у Приштини намеравају да хапсе српске полицајце

Данас 17.05.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да власти Приштине намеравају да ухапсе 26 полицајца са севера Косова и још 15 особа под изговором да су учествовали у корупцији. „Од понедељак желе да ухапсе 26 полицајаца са… »

Вести дана »