Povezane vesti
Delovi Kovilja i Novog Sada bez vode
Dnevnik 17.05.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Laze Kostića u Kovilju. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Zbog radova na sanaciji havarije bez… »
Deo Kovilja bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.05.2019
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija", zbog radova na sanaciji havarije u Kovilju, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Laze Kostića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Ulica Matice srpske bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.05.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Ulica Matice srpske u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »

Prvi maj u Novom Sadu – pola godine od pada nadstrešnice, manji incident (FOTO/VIDEO)
Danas pre 42 minutajoš 98 povezanih

Pred tragediju se spremali za veliku proslavu - Kurir televizija na licu mesta kod Topole gde je sinoć poginulo četvoro: Od punoletstva do sahrane u jednoj noći
Kurir pre 16 minutajoš 66 povezanih

Novi šatori ispred Skupštine Srbije, ali i stolovi i stolice; Iz Pionirskog parka se oglasio student Miloš Pavlović: "Mnogo ljudi je reklo da će nas danas posetiti"
Blic pre 1 satjoš 34 povezane

Petrov: Ne znam razloge ostavke dekana Pravnog, ne bih voleo da je pod uticajem plenuma
RTV pre 6 satijoš 17 povezanih