Povezane vesti

Održan prvi novosadski Prajd na Trgu republike

Održan prvi novosadski Prajd na Trgu republike

Dnevnik 17.05.2019
Na Međunarodni dan protiv homofobije, dve stotine pretežno mladih ljudi okupilo se u podne u podne na Trgu republike u Novom Sadu na prvom Prajdu u ovom gradu, kako bi ukazalo na izazove i probleme s kojima se suočavaju LGBT osobe i članovi njihovih… »
Održan prvi novosadski Prajd, policija sprečila incidente

Održan prvi novosadski Prajd, policija sprečila incidente

NoviSad.com 17.05.2019
Novi Sad – Prvi novosadski Prajd održan je danas na Trgu republike pod sloganom „Izađimo zajedno“. Prajd je okupio nekoliko stotina građana koji su nosili zastave i bedževe duginih boja, simbol LGBT populacije. Prajd predstavlja završni… »
Pričali smo sa majkom LGBT momka koja je danas bila na novosadskom Prajdu: Moje dete je prošlo pakao, zato sam ovde (foto)

Pričali smo sa majkom LGBT momka koja je danas bila na novosadskom Prajdu: Moje dete je prošlo pakao, zato sam ovde (foto)

Telegraf 17.05.2019
Nakon skupa došlo je do incidenta, srednjoškolci vikali "Ubij pedera" Prvi Prajd u Novom Sadu održan je danas u okviru prve novosadske Nedelje ponosa. Na Trgu slobode u tom gradu, učesnici su se skupili uz poruku da se nadaju "da ovo nije poslednji… »
FOTO: Održan prvi Novosadski prajd

FOTO: Održan prvi Novosadski prajd

Moj Novi Sad 17.05.2019
Finalni događaj Novosadske nedelje ponosa koju su organizovali Grupa "Izađi" iz Novog Sada, u saradnji sa "Beograd prajdom" uz podršku Grada Novog Sada i "Omladinske prestonice Evrope Novi Sad 2019", održan je danas sa početkom u 12 časova. Nedelja… »
Prajd i "antiprajd" u pet slika: Održana prva Parada ponosa u Novom Sadu, jedna osoba privedena (foto)

Prajd i "antiprajd" u pet slika: Održana prva Parada ponosa u Novom Sadu, jedna osoba privedena (foto)

Blic 17.05.2019
Prvi novosadski Prajd održan je danas od 12 do 14 časova na Trgu republike u Novom Sadu. Okupilo se nekoliko stotina Novosađana, nosili su zastave duginih boja i transparente podrške LGBT populaciji, dok je sa bine pre govornika puštana muzika. Jedan… »
Svi pozvani na novosadski Prajd danas na Trgu republike

Svi pozvani na novosadski Prajd danas na Trgu republike

NoviSad.com 17.05.2019
Novi Sad - Danas se održava prvi novosadski Prajd, kako bi se obeležio 17. maj, Međunarodni dan borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije. Događaj je zakazan od 12 do 14 sati, na Trgu republike. Prajd se održava u sklopu Novosadske nedelje… »
Ceo Novi Sad izlepljen strašnim plakatima: Pretnja "*edere u blendere" uznemirila je mnoge (foto)

Ceo Novi Sad izlepljen strašnim plakatima: Pretnja "*edere u blendere" uznemirila je mnoge (foto)

Telegraf 17.05.2019
Od 12 do 14 časova na Trgu republike u Novom Sadu održava se prvi novosadski Prajd. Dan uoči prvog novosadskog Prajda u centru Novog Sada pojavile su se nalepnice sa pretećim porukama upućenim osobama homoseksualne orijentacije. Nalepnice se uglavnom… »

Vesti dana »