Povezane vesti
Mali: EU potvrdila odlične ekonomske rezultate Srbije
N1 Info 17.05.2019
Savet za ekonomska i finansijska pitanja Evropske unije (EU) je na sastanku kojem je prisustvovao i ministar finansija Srbije Siniša Mali ocenio da Srbija postiže odlilčne ekonomske rezultate, saopštilo je Mnistarstvo finansija. Izvor: Tanjug Navedeno… »
Mali: Srbija spremna da bude članica EU po pitanju ekonomije
Večernje novosti 17.05.2019
Ministar finansija Siniša Mali upoznao je članove Saveta za ekonomska i finansijska pitanja EU u Briselu s napretkom Srbije u procesu ekonomskih reformi. BRISEL - Ministar finansija Siniša Mali upoznao je članove Saveta za ekonomska i finansijska… »
Mali: Savet za ekonomska i finansijska pitanja EU potvrdio odlične ekonomske rezultate Srbije
Danas 17.05.2019
Ministar finansija Siniša Mali drugog dana posete Briselu prisustvovao je sastanku Saveta za ekonomska i finansijska pitanja Evropske unije (EU). Na Ministarskom dijalogu sa Zapadnim Balkanom i Turskom zaključeno je da EU podržava Srbiju u jačanju… »
Mali: Srbija je šampion u ekonomskim reformama
Danas 16.05.2019
Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je danas, tokom dvodnevne posete Briselu, da je Srbija „šampion u ekonomskim reformama“, sa stopom rasta 4,3 odsto, koja je najveća u poslednjih deset godina. Mali se sastao sa komesarom Evropske unije… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Protest ispred Devete beogradske, u Čačku u štrajku vrtići: Blokada ministarstva kulture
Nova pre 22 minutajoš 33 povezane
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 5 satijoš 5 povezanih
Štrajk dela škola u Srbiji se nastavlja obustavom rada ili skraćenim časovima
RTS pre 23 minutajoš 23 povezane
Zima ne popušta: Magla, oblaci i malo sunca – kakvo nas vreme čeka narednih dana?
RTV Novi Pazar pre 3 satajoš 16 povezanih