Povezane vesti
Lupiće je po DŽEPU: Miljana zbog Zole odala tajne Zadruge: Od ovog rijalitija NE MOGU da kupim ni sobicu, ne stan!
Svet & Skandal 17.05.2019
Miljana Kulić je već danima očajna zbog raskida sa Lazarom Čolićem Zolom. –Svi su mi rekli da je ološ. Od kako sam ušla ovde, ušla sam zbog honorara, a vi svašta radite. Niko ne gleda rijaliti zbog vas, ja sam bila ovca koja se spustila na… »
Miljana Kulić hitno izašla iz zadruge! Kumila i molila Zolu da se pomire, kad ju je konačno odbio, morali su da je puste…
Kurir 17.05.2019
Marija Kulić, posle svađe sa bivšim verenikom, Lazarom Čolićem Zolom, morala je hitno da napusti Zadrugu i to zbog posete psihijatru. Zadrugarima je pušten snimak Miljaninog i Zolinog razgovora posle raskida, kada je Nišlijka molila di-džeja da se… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih

Brojanje po Vučiću: Znaju da šetaju levo-desno, pa deluje da ih je više
Vreme pre 5 satijoš 21 povezana

Studenti iz Niša pozvali sugrađane na buku povodom upotrebe zvučnog topa na protestu u Beogradu
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Pravda pre 18 minutajoš 14 povezanih

"Od Delija sam se oprostio pre 20 dana": Saša Ilić na emotivan način poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 17 minutajoš 46 povezanih