Povezane vesti
Lupiće je po DŽEPU: Miljana zbog Zole odala tajne Zadruge: Od ovog rijalitija NE MOGU da kupim ni sobicu, ne stan!
Svet & Skandal 17.05.2019
Miljana Kulić je već danima očajna zbog raskida sa Lazarom Čolićem Zolom. –Svi su mi rekli da je ološ. Od kako sam ušla ovde, ušla sam zbog honorara, a vi svašta radite. Niko ne gleda rijaliti zbog vas, ja sam bila ovca koja se spustila na niži nivo… »
Miljana Kulić hitno izašla iz zadruge! Kumila i molila Zolu da se pomire, kad ju je konačno odbio, morali su da je puste…
Kurir 17.05.2019
Marija Kulić, posle svađe sa bivšim verenikom, Lazarom Čolićem Zolom, morala je hitno da napusti Zadrugu i to zbog posete psihijatru. Zadrugarima je pušten snimak Miljaninog i Zolinog razgovora posle raskida, kada je Nišlijka molila di-džeja da se… »
Vesti dana »
Viši sud u Novom Sadu: Obustavljen postupak protiv Vesića i drugih za pad nadstrešnice
Bloomberg Adria pre 11 minutajoš 76 povezanih
Stefanovićeva struja u tužilaštvu pokušava da sruši izbore za VST: Osuđivani tužilac iz Novog Pazara Edis Arifović uložio prigovor
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih
Stefanović (SSP) o ambasadorskoj konferenciji: Vučić govorio kao Milošević pre pada s vlasti
Beta pre 3 satajoš 37 povezanih
MMF: Struja poskupljuje i dogodine, možda i gas, a NIS bi mogao da stvori nestašicu 20 odsto potrošnje goriva
Nova ekonomija pre 3 satajoš 15 povezanih
Vučić: „Imamo ogroman problem, ne možemo dnevno da uvezemo 6.000 tona dizela“
Serbian News Media pre 2 satajoš 24 povezane