Povezane vesti

Brazilci objavili spisak za Kopa Amerika, Tite iznenadio!

Brazilci objavili spisak za Kopa Amerika, Tite iznenadio!

Sportske.net 17.05.2019
Borba za titulu prvaka Južne Amerike na programu je od 14. juna do sedmog jula, a Brazil je domaćin. Fudbaleri Brazila će imati veliki motiv da osvoje Kopa Amerika ove sezone, kako se igra u njihovom dvorištu, a selektor Tite je objavio spisak od 23… »
Titeov spisak za Kopa Amerika i radikalni rez: Bez Moure, Koste, Vilijana, Marsela, Fabinja, Paulinja...

Titeov spisak za Kopa Amerika i radikalni rez: Bez Moure, Koste, Vilijana, Marsela, Fabinja, Paulinja...

Mozzart sport 17.05.2019
I pored toga Selesao ima strašnu ekipu. Momenat koji je fudbalska planeta dugo čekala konačno je stigao - brazilski selektor Tite objavio je konačni spisak igrača na koje računa za ovogodišnje izdanje Kopa Amerika, koje će se odigrati upravo u… »
Sat vremena priče o spisku Brazila: Ne osuđujte Kutinja! Ne znam da li će Nejmar biti kapiten, kod Moure ne gledam…

Sat vremena priče o spisku Brazila: Ne osuđujte Kutinja! Ne znam da li će Nejmar biti kapiten, kod Moure ne gledam…

Mozzart sport 17.05.2019
Tite odgovarao na mnoga pitanja novinara... „Ni žena nije mogla da mi pomogne s ovim spiskom, definitivno najteže sastavljanje liste u mojoj karijeri“. Kada ovim rečima otvorite konferenciju za novinare, onda vam je valjda jasno koliko je Titeu… »

Vesti dana »