Повезане вести
Бразилци објавили списак за Копа Америка, Тите изненадио!
Спортске.нет 17.05.2019
Борба за титулу првака Јужне Америке на програму је од 14. јуна до седмог јула, а Бразил је домаћин. Фудбалери Бразила ће имати велики мотив да освоје Копа Америка ове сезоне, како се игра у њиховом дворишту, а селектор Тите је… »
Титеов списак за Копа Америка и радикални рез: Без Моуре, Косте, Вилијана, Марсела, Фабиња, Паулиња...
Моззарт спорт 17.05.2019
И поред тога Селесао има страшну екипу. Моменат који је фудбалска планета дуго чекала коначно је стигао - бразилски селектор Тите објавио је коначни списак играча на које рачуна за овогодишње издање Копа Америка, које ће се… »
Сат времена приче о списку Бразила: Не осуђујте Кутиња! Не знам да ли ће Нејмар бити капитен, код Моуре не гледам последице...…
Моззарт спорт 17.05.2019
Тите одговарао на многа питања новинара... „Ни жена није могла да ми помогне с овим списком, дефинитивно најтеже састављање листе у мојој каријери“. Када овим речима отворите конференцију за новинаре, онда вам је ваљда јасно… »
Вести дана »
"Суочиће се са: Последицама!" Трамп нагласио да Хамас мора да врати тела преминулих талаца што пре
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Трампов ултиматум Путину: "Састаћу се само ако пристане... Нећу губити време"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Стравична саобраћајна несрећа на новом Београду: Троје погинулих у судару два аутомобила први снимак са лица места
Курир пре 2 сатајош 5 повезаних