Povezane vesti

"Ako se ja pitam, rado bih ga video u San Antoniju": Mesina oduševljen Micićem, pa otkrio šta o njemu misli i Greg Popovič

"Ako se ja pitam, rado bih ga video u San Antoniju": Mesina oduševljen Micićem, pa otkrio šta o njemu misli i Greg Popovič

Sportal blic 18.05.2019
Pomoćni trener San Antonio Sparsa Etore Mesina bio je oduševljen partijom srpskog plejmejkera Vasilija Micića u pobedi nad Fenerbahčeom, pa je izrazio želju da ga vidi u dresu "mamuza" naredne sezone. - Sjajna partija i sjajna sezona Micića. On je… »
"Obradović je greg popovič, fener: - san antonio, a mi..." Ataman preterao sa NBA analogijama, a onda mu je Itudis šmekerski…

"Obradović je greg popovič, fener: - san antonio, a mi..." Ataman preterao sa NBA analogijama, a onda mu je Itudis šmekerski…

Sportal blic 18.05.2019
Trener košarkaša Efesa Ergin Ataman imao je niz zanimljivih NBA analogija pred finalni duel sa CSKA iz Moskve. Turski stručnjak je pohvalio i velikog rivala Željka Obradovića, ali je Itudis bio spreman za ovakav tip analize. Efes je iznenadio… »
"Boli me što smo pokazali ovakvu sliku": Obradović posle poraza na fajnal-foru: Nema izgovora zbog povreda, nismo igrali…

"Boli me što smo pokazali ovakvu sliku": Obradović posle poraza na fajnal-foru: Nema izgovora zbog povreda, nismo igrali…

Sportal blic 17.05.2019
Košarkaši Fenerbahčea su ubedljivo poraženi u polufinalu Evrolige od Efesa sa 92:73. Naš Željko Obradović je ostao bez šanse da osvoji 10. trofej u elitnom nadmetanju, a ovo je bila njegova prva reakcija. - Pokušao sam da razumem šta se dogodilo… »
"Ne znam šta se desilo, ovo je velika sramota": Kalinić eksplodirao od besa posle katastrofe Fenerbahčea protiv Efesa

"Ne znam šta se desilo, ovo je velika sramota": Kalinić eksplodirao od besa posle katastrofe Fenerbahčea protiv Efesa

Sportal blic 17.05.2019
Nikola Kalinić je bio prilično besan na sebe i saigrače nakon poraza od Efesa sa 92:73 u polufinalu Evrolige. Zna koji segmenti igre su škripali u igri istanbulskog tima. - Ne znam šta se desilo, dozvolili smo im previše ofanzivnih skokova. Posle… »
"Fener je bio dobar, ali mi smo zaslužili finale": Micić blistao nakon istorijskog uspeha: Sad sve što imamo dajemo za…

"Fener je bio dobar, ali mi smo zaslužili finale": Micić blistao nakon istorijskog uspeha: Sad sve što imamo dajemo za…

Sportal blic 17.05.2019
Košarkaši Efesa su se plasirali u prvo finale Evrolige u istoriji kluba, a veliki udeo u tome ide Vasiliju Miciću koji je ubacio 25 poena protiv Fenerbahčea (92:73). On je posle Šejna Larkina bio najefikasniji u istanbulskom timu. - Veoma sam srećan… »

Vesti dana »