Повезане вести

"Ако се ја питам, радо бих га видео у Сан Антонију": Месина одушевљен Мицићем, па открио шта о њему мисли и Грег Попович

"Ако се ја питам, радо бих га видео у Сан Антонију": Месина одушевљен Мицићем, па открио шта о њему мисли и Грег Попович

Спортал блиц 18.05.2019
Помоћни тренер Сан Антонио Спарса Еторе Месина био је одушевљен партијом српског плејмејкера Василија Мицића у победи над Фенербахчеом, па је изразио жељу да га види у дресу "мамуза" наредне сезоне. - Сјајна партија и сјајна… »
"Обрадовић је грег попович, фенер: - сан антонио, а ми..." Атаман претерао са НБА аналогијама, а онда му је Итудис шмекерски…

"Обрадовић је грег попович, фенер: - сан антонио, а ми..." Атаман претерао са НБА аналогијама, а онда му је Итудис шмекерски…

Спортал блиц 18.05.2019
Тренер кошаркаша Ефеса Ергин Атаман имао је низ занимљивих НБА аналогија пред финални дуел са ЦСКА из Москве. Турски стручњак је похвалио и великог ривала Жељка Обрадовића, али је Итудис био спреман за овакав тип анализе. Ефес… »
"Фенер је био добар, али ми смо заслужили финале": Мицић блистао након историјског успеха: Сад све што имамо дајемо за трофеј!…

"Фенер је био добар, али ми смо заслужили финале": Мицић блистао након историјског успеха: Сад све што имамо дајемо за трофеј!…

Спортал блиц 17.05.2019
Кошаркаши Ефеса су се пласирали у прво финале Евролиге у историји клуба, а велики удео у томе иде Василију Мицићу који је убацио 25 поена против Фенербахчеа (92:73). Он је после Шејна Ларкина био најефикаснији у истанбулском… »
"Не знам шта се десило, ово је велика срамота": Калинић експлодирао од беса после катастрофе Фенербахчеа против Ефеса

"Не знам шта се десило, ово је велика срамота": Калинић експлодирао од беса после катастрофе Фенербахчеа против Ефеса

Спортал блиц 17.05.2019
Никола Калинић је био прилично бесан на себе и саиграче након пораза од Ефеса са 92:73 у полуфиналу Евролиге. Зна који сегменти игре су шкрипали у игри истанбулског тима. - Не знам шта се десило, дозволили смо им превише… »
"Боли ме што смо показали овакву слику": Обрадовић после пораза на фајнал-фору: Нема изговора због повреда, нисмо играли нашу…

"Боли ме што смо показали овакву слику": Обрадовић после пораза на фајнал-фору: Нема изговора због повреда, нисмо играли нашу…

Спортал блиц 17.05.2019
Кошаркаши Фенербахчеа су убедљиво поражени у полуфиналу Евролиге од Ефеса са 92:73. Наш Жељко Обрадовић је остао без шансе да освоји 10. трофеј у елитном надметању, а ово је била његова прва реакција. - Покушао сам да разумем… »

Вести дана »