Povezane vesti
"Ako se ja pitam, rado bih ga video u San Antoniju": Mesina oduševljen Micićem, pa otkrio šta o njemu misli i Greg Popovič
Sportal blic 18.05.2019
Pomoćni trener San Antonio Sparsa Etore Mesina bio je oduševljen partijom srpskog plejmejkera Vasilija Micića u pobedi nad Fenerbahčeom, pa je izrazio želju da ga vidi u dresu "mamuza" naredne sezone. - Sjajna partija i sjajna sezona Micića. On je igrač… »
"Obradović je greg popovič, fener: - san antonio, a mi..." Ataman preterao sa NBA analogijama, a onda mu je Itudis šmekerski…
Sportal blic 18.05.2019
Trener košarkaša Efesa Ergin Ataman imao je niz zanimljivih NBA analogija pred finalni duel sa CSKA iz Moskve. Turski stručnjak je pohvalio i velikog rivala Željka Obradovića, ali je Itudis bio spreman za ovakav tip analize. Efes je iznenadio Fenerbahče… »
"Fener je bio dobar, ali mi smo zaslužili finale": Micić blistao nakon istorijskog uspeha: Sad sve što imamo dajemo za trofej!…
Sportal blic 17.05.2019
Košarkaši Efesa su se plasirali u prvo finale Evrolige u istoriji kluba, a veliki udeo u tome ide Vasiliju Miciću koji je ubacio 25 poena protiv Fenerbahčea (92:73). On je posle Šejna Larkina bio najefikasniji u istanbulskom timu. - Veoma sam srećan zbog… »
"Ne znam šta se desilo, ovo je velika sramota": Kalinić eksplodirao od besa posle katastrofe Fenerbahčea protiv Efesa
Sportal blic 17.05.2019
Nikola Kalinić je bio prilično besan na sebe i saigrače nakon poraza od Efesa sa 92:73 u polufinalu Evrolige. Zna koji segmenti igre su škripali u igri istanbulskog tima. - Ne znam šta se desilo, dozvolili smo im previše ofanzivnih skokova. Posle toga su… »
"Boli me što smo pokazali ovakvu sliku": Obradović posle poraza na fajnal-foru: Nema izgovora zbog povreda, nismo igrali našu…
Sportal blic 17.05.2019
Košarkaši Fenerbahčea su ubedljivo poraženi u polufinalu Evrolige od Efesa sa 92:73. Naš Željko Obradović je ostao bez šanse da osvoji 10. trofej u elitnom nadmetanju, a ovo je bila njegova prva reakcija. - Pokušao sam da razumem šta se dogodilo sa mojim… »
Vesti dana »
Reakcije zbog hapšenja na Srba na Kosovu: Svečlja kaže da je Srbija počinila genocid; Marko Jakšić da Kurti želi da se svaki Srbin oseća nesigurno
Insajder pre 56 minutajoš 37 povezanih
(Foto, video) Grad tuče na sve strane, krovovi se zabeleli kao usred zime! Jako nevreme već tutnji Srbijom: Upravo je udarilo na ovaj deo zemlje, a sada se premešta
Blic pre 21 minutajoš 73 povezane
Poginulo troje ljudi u sudaru katamarana i jedrilice kod hrvatske obale, za jednom osobom se traga
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 27 povezanih
Britanski marinci napali ruski tanker u Lamanšu: Pogledajte snimak (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 28 povezanih