Повезане вести
Сви на свадби су је гледали: Певач дошао на гала славље, али је његова секси жена била главна тема због онога што је обукла…
Блиц 18.05.2019
Певач Милан Динчић Динча и његова изабраница, водитељка Јелена Динчић, јуче се организовали велико свадбено славље, а у једном престоничком ресторану окупио се велики број њихових пријатеља са естраде. Бројни певачи дошли су… »
Она се ретко појављује у јавности: Певач на свадбу "Звезде Гранда" дошао са прелепом супругом, а водитељка у раскошној…
Блиц 17.05.2019
Певач "Звезд Гранда" Милан Динчић Динча данас је оженио дугогодишњу изабраницу Јелену, а на гала слављу присуствовале су бројне личности са јавне сцене. Међу онима који су дошли на Динчину свадбу је и Немања Стевановић, који… »
Гала венчање: Оженио се Динча (фото)
Вечерње новости 17.05.2019
У једном престоничком ресторану, окупио се велики број њихових пријатеља који су својим присуством уприличили овај дан. Певач Милан Динчић Динча и његова изабраница, водитељка Јелена Секуловић сада Динчић, организовали су… »
Вести дана »

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 12 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана