Povezane vesti

Bertomeu: Zatvorena Evroliga je naš cilj, ABA liga neće imati drugo mesto u skorije vreme...

Mozzart sport 18.05.2019
“Teško je odrediti koji klub ima stabilnu strukturu i najbolji potencijal za dalji rast i napredak, jer su klubovi u ABA ligi često u usponima i padovima. Između Olimpijakosa i Jadranske lige je šta će se desiti, mi se nećemo mešati“. Kao i… »

Predsednik Partizana za hs: Mijailović odgovorio na komentare Bertomeua

Hot sport 18.05.2019
Ljubitelje košarke u Srbiji danas je dočekala jedna šokantna vest. Đordi Bertomeu rekao je da ABA liga neće dobiti drugo mesto u Evroligi. Presdednik Evrolige je jutros rekao da ABA liga neće dobiti još jedno mesto u Evroligi, a to je raspršilo… »

Šok za Partizan i Budućnost: Poražavajuće vesti stižu u Beograd i Podgoricu!

Hot sport 18.05.2019
Košarkaški klub Partizan i podgorička Budućnost figurirali su kao najozbiljniji kandidati za mesto u Evroligi naredne sezone, ali čini se da od toga neće biti ništa. Jedna od tradicija svakog završnog turnira jeste doručak koji Đordi Bertomeu… »

Bertomeu: ABA liga neće dobiti drugo mesto u Evroligi

Večernje novosti 18.05.2019
Teško je proceniti koji tim ima najstabilniju strukturu i mogućnost rasta, jer u ABA ligi ima dosta uspona i padova – rekao je prvi čovek Evrolige. Kako stvari stoje ABA liga će kako naredne tako i u budućnosti imati samo jedno mesto u Evroligi. To… »

“U Evroligi nema mesta za drugi klub iz ABA lige” Bartomeu zatvorio vrata klubovima iz regiona

Blic sport 18.05.2019
Izvršni direktor košarkaške Evrolige Đordi Bertomeu smatra da situacija nije takva da ABA liga može da dobije mesto više u elitnom takmičenju. Bertomeu je o tome govorio na fajnal foru u Vitoriji, a osvrnuo se i na mnoga druga aktuelna pitanja u… »

Bertomeu ugasio nade Grobara o specijalnoj pozivnici: ABA liga duže vreme neće imati drugog predstavnika u Evroligi

Sportski žurnal 18.05.2019
Đordi Bertomeu, prvi čovek Evrolige, razvejao je nade timova u regionu, između ostalog i Partizana, o specijalnoj pozivnici za narednu sezonu. Tokom finalnog turnira Evrolige u španskoj Vitoriji, prvi čovek ovog takmičenja Đordi Bertomeu odgovarao… »

Vesti dana »