Povezane vesti
Dokumentarni film Marine Zorić "Da me nema" ponovo 24. maja u Areni Cineplex
Radio 021 18.05.2019
Dokumentarni film "Da me nema" autorke Marine Zorić, u produkciji Radio-televizije Vojvodine premijerno je prikazan u petak, 17. maja u Areni Cineplex. Za projekciju se tražila ulaznica više, te će, za sve one koji nisu uspeli da pogledaju film, biti… »
Aplauzi i suze na premijeri dokumentarnog filma „Da me nema“
Dnevnik 18.05.2019
Dokumentarni film „Da me nema“ autorke Marine Zorić, u produkciji Radio-televizije Vojvodine premijerno je prikazan u petak, 17. maja u novosadskom bioskopu „Arena Cineplex“. Za projekciju se tražila ulaznica više, te će, za sve one koji nisu uspeli da… »
Aplauzi i suze na premijeri dokumentarnog filma "Da me nema"
RTV 18.05.2019
NOVI SAD - Dokumentarni film "Da me nema" autorke Marine Zorić, u produkciji Radio-televizije Vojvodine premijerno je prikazan sinoć u novosadskom bioskopu "Arena Cineplex". Za projekciju se tražila ulaznica više, te će, za sve one koji nisu uspeli da… »
Vesti dana »
Predsednik Srbije posle sastanka sa Si Đinpingom poslao "zagonetnu" poruku iz Pekinga
Telegraf pre 38 minutajoš 33 povezane
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Danas pre 29 minutajoš 34 povezane
Zapalio se kamion na auto-putu Beograd - Niš, obustavljen saobraćaj
N1 Info pre 3 minutajoš 136 povezanih
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih
Prosečna martovska neto plata u Srbiji 121.650 dinara, realni godišnji rast 9,5 odsto
Biznis.rs pre 54 minutajoš 27 povezanih