Povezane vesti

Kandidati Srpske liste izabrani za gradonačelnike na Severu Kosova

Slobodna Evropa 19.05.2019
Prema prvim preliminarnim rezultatima koje je objavila Centralna izborna komisija, kandidati Srpske liste za gradonačelnike odneli su pobedu u sve četiri opštine na severu Kosova sa preko 90 odsto osvojenih glasova birača. U Leposaviću je Zoran… »

Pobeda kandidata Srpske liste u četiri opštine na severu Kosova

Glas Amerike 19.05.2019
Kandidati Srpske liste pobedili su na vanrednim izborima za gradonačelnike u sve četiri opštine na severu Kosova, saopštila je Koalicija nevladinih organizacija „Demokratija na delu“, koja je pratila današnje izbore. Prema 85 odsto obrađenog… »

Na severu KiM završeno glasanje: Vučić čestitao Srbima na velikoj pobedi (foto)

Telegraf 19.05.2019
Na izborima su nastupili kandidati Srpske liste, Demokratske partije Kosova i pokreta Samoopredeljenje iz albanske zajednice. Glasanje na vanrednim izborima na severu Kosova, za predsednike opština Leposavić, Zubin Potok, Zvečan i Severna Mitrovica… »

Srpska lista pobedila na vanrednim lokalnim izborima u sve četiri opštine na severu KiM: Zvanični rezultati očekuju se u…

Telegraf 19.05.2019
Ubedljiva apsolutna pobeda, tvrde iz Srpske liste. Kandidati Srpske liste za gradonačelnike na današnjim vanrednim lokalnim izborima pobedili su u sve četiri opštine na severu Kosova i Metohije, osvojivši veći broj glasova uz veću izlaznost nego na… »

Oliver Ivanović, opozicija i takse: Vodič kroz naj(ne)izvesnije izbore na severu Kosova

Južne vesti 19.05.2019
Getty Images U Mitrovici, ali i još tri opštine na severu Kosova će građani birati gradonačelnike Kompromis, simbolika ili presudni referendum - građani sa severa Kosova 19. maja glasaju na izborima za jedno od ova tri. Predsednik Kosova Hašim… »

Danas izbori za gradonačelnike četiri opštine na severu Kosova

IndeksOnline 19.05.2019
BEOGRAD – U opštinama Leposavić, Zvečan, Zubin Potok i severna Kosovska Mitrovica danas se održavaju vanredni izbori za gradonačelnike na kojima pravo glasa ima ;57.983 gradjana. Za mesto gradonačelnika četiri opštine sa većinskim srpskim… »

Vesti dana »