Povezane vesti

Đurić: Prištinsku političku klasu zahvatio viši stepen ludila

RTV 19.05.2019
BEOGRAD - Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić ponovio je večeras da su Srbi na Kosovu i Metohiji pokazali jedinstvo i odgovornost i da su u većem broju nego 2017. godine izašli na izbore. "Srpska lista je osvojila nekoliko hiljada… »

Mediji: Srpska lista pobedila u sve četiri opštine na izborima na severu Kosova

Novi magazin 19.05.2019
Kandidati Srpske liste pobedili su u sve četiri opštine na vanrednim izborima na severu Kosova, preneo je večeras Radio Kontakt plus. Oni su, prema navodima tog i drugih srpskih medija na Kosovu, osvojili veći broj glasova uz veću izlasnost nego na… »

Đurić: Srpska lista ostvarila još bolji rezultat nego 2017.

N1 Info 19.05.2019
Srpski kandidati u sve četiri opštine na severu Kosova ostvarili su ubedljivu pobedu na vanrednim izborima za gradonačelnike, rekao je direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. Đurić je istakao da je Srpska lista u… »

Marko Đurić: Velika pobeda Srba na KiM

RTS 19.05.2019
Srpski kandidati u sve četiri opštine na severu Kosova i Metohije ostvarili su danas ubedljivu pobedu, kaže Marko Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju. Đurić je istakao da je Srpska lista i u Kosovskoj Mitrovici, i u Leposaviću i u… »

"Velika vest, nastavićemo da se borimo"

Mondo 19.05.2019
Ovo je velika vest, nastavićemo da se borimo, izjavio je u nedelju uveče direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić povodom pobede Srpske liste na izborima za gradonačelnike u četiri opštine na severu Kosova. Foto: FOTO TANJUG/DRAGAN KUJUNDZIC/bb "Ovo… »

Đurić: Oni kojima je stalo do srpstva na Kosovu da izađu na izbore i onemoguće preuzimanje severa

Novi magazin 19.05.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić apelovao je danas na sve kojima je, kako je istakao stalo do opstanka srpstva na Kosovu, da masovno izađu na izbore i svojim glasom "naprave bedem nastojanjima Prištine da zauzme sever Kosova"… »

"Važno je da ne dozvolimo da Albanci isprovociraju sukobe unutar Srba"

B92 19.05.2019
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić apelovao je na Srbe da u što većem broju izađu na izbore za gradonačelnike u četiri srpske opštine na severu Kosova. On je gostujući na TV Pink ponovio da je cilj albanskih političara u Prištini da kroz… »

Đurić: Oni kojima je stalo do srpstva na Kosovu da izađu na izbore i onemoguće preuzimanje ...

Beta 19.05.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić apelovao je danas na sve kojima je, kako je istakao stalo do opstanka srpstva na Kosovu, da masovno izadju na izbore i svojim glasom "naprave bedem nastojanjima Prištine da zauzme sever Kosova"… »

Đurić: Mirno i u što većem broju Srbi da izađu na izbore

Dnevnik 19.05.2019
BEOGRAD: Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Đurić apelovao je danas na Srbe da u što većem broju izađu na izbore za gradonačelnike u četiri srpske opštine na severu Kosova. On je gostujući na TV Pink ponovio da je cilj albanskih… »

Đurić: Srbi mirno i u što većem broju da izađu na izbore

Blic 19.05.2019
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Đurić apelovao je danas na Srbe da u što većem broju izađu na izbore za gradonačelnike u četiri srpske opštine na severu Kosova. On je gostujući na TV Pink ponovio da je cilj albanskih političara u… »

Đurić: Oni kojima je stalo do srpstva na Kosovu da izađu na izbore

Danas 19.05.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić apelovao je danas na sve kojima je, kako je istakao stalo do opstanka srpstva na Kosovu, da masovno izađu na izbore i svojim glasom „naprave bedem nastojanjima Prištine da zauzme sever Kosova“… »

Marko đurić: Mirno i u što većem broju Srbi da izađu na izbore

Kurir 19.05.2019
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Djurić apelovao je danas na Srbe da u što većem broju izađu na izbore za gradonačelnike u četiri srpske opštine na severu Kosova. On je gostujući na TV Pink ponovio da je cilj albanskih političara u… »

Vesti dana »