Povezane vesti
“Bio sam zaljubljen u tu devojku, počela je da me kontroliše finansijski putem tih emocija”: Filip Mijatov o detaljima veze sa…
Svet & Skandal 19.05.2019
Filip Mijatov stigao je u “Pinkov” studio u Šimanovcima i progovorio o detaljima veze koju je imao sa svojom bivšom devojkom Anom Korać. -Malo po malo i jedno veče mene zove neka osoba i kaže mi da dođem da pokupim Anu sa aerodroma i pita da li može da… »
Tražila mi je pare da se odljuti, u Makedoniji su je plaćali 5.000 €, a plastične operacije... Filip izneo sve šok detalje…
Kurir 19.05.2019
Filip Mijatov koji je bio sa Anom Korać ispričao je kakav odnos je imao sa ovom rijaliti učesnicom. "Ja sam bio zaljubljen u tu devojku, jako mi se svidela. Ona je bila smirena, nije želela uopšte da se svađa. Samo da ima telefon u ruci, uvek smo se… »
Vesti dana »
Tramp preti uvođenjem ozbiljnih carina Evropi, ako bi Kanada postala pridružena članica EU
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih
VIDEO: Studenti krenuli u veliku biciklističku vožnju po Srbiji - nose tri primerka Ustava
Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 17. septembar: Danas sunčano, temperatura do 32 stepena
Serbian News Media pre 3 satajoš 27 povezanih
Tramp između Rusije i Evrope: Novi pritisak na Moskvu, pretnje tarifama EU
IndeksOnline pre 1 satjoš 17 povezanih
Kup šampiona ide fudbalerima Intera, Mesi postigao 100. gol za klub iz Majamija
Večernje novosti pre 2 satajoš 16 povezanih