Povezane vesti

“Bio sam zaljubljen u tu devojku, počela je da me kontroliše finansijski putem tih emocija”: Filip Mijatov o detaljima veze sa…

“Bio sam zaljubljen u tu devojku, počela je da me kontroliše finansijski putem tih emocija”: Filip Mijatov o detaljima veze sa…

Svet & Skandal 19.05.2019
Filip Mijatov stigao je u “Pinkov” studio u Šimanovcima i progovorio o detaljima veze koju je imao sa svojom bivšom devojkom Anom Korać. -Malo po malo i jedno veče mene zove neka osoba i kaže mi da dođem da pokupim Anu sa aerodroma i pita da li može da… »
Tražila mi je pare da se odljuti, u Makedoniji su je plaćali 5.000 €, a plastične operacije... Filip izneo sve šok detalje…

Tražila mi je pare da se odljuti, u Makedoniji su je plaćali 5.000 €, a plastične operacije... Filip izneo sve šok detalje…

Kurir 19.05.2019
Filip Mijatov koji je bio sa Anom Korać ispričao je kakav odnos je imao sa ovom rijaliti učesnicom. "Ja sam bio zaljubljen u tu devojku, jako mi se svidela. Ona je bila smirena, nije želela uopšte da se svađa. Samo da ima telefon u ruci, uvek smo se… »

Vesti dana »