Повезане вести

ДУШАН ИВКОВИЋ Јокић има жељу да игра за Србију

ДУШАН ИВКОВИЋ Јокић има жељу да игра за Србију

Дневник 19.05.2019
Некадашњи селектор Србије и трофејни стручњак Душан Дуда Ивковић рекао је како је уверен да Никола Јокић има жељу да игра за националну тим. - Лично, сматрам да сви желе да играју за репрезентацију. Оно што се налази иза… »
Дуда Ивковић о Јокићу: Тренер Денвера би могао да направи проблем, знам шта он жели

Дуда Ивковић о Јокићу: Тренер Денвера би могао да направи проблем, знам шта он жели

Хот спорт 19.05.2019
Последњих дана говори се о наступу Николе Јокића на Светском првенству. Двадесетчетворогодишњи центар дрес са нациналним обелжјем није облачио још од Олимпијских игара у Рио де Жанеиру 2016. године, па и не чуди толико… »
Дуда: Сигуран сам да би Јокић волео да игра за Србију

Дуда: Сигуран сам да би Јокић волео да игра за Србију

Н1 Инфо 19.05.2019
Легендарни тренер Душан Ивковић уверен је да Никола Јокић жели да игра за репрезентацију Србије, али додаје да то не значи и да ће се центар Денвера сигурно наћи на Светском првенству у Кини. Још увек није познато да ли ће Никола… »
Дуда Ивковић: Знам да Јокић жели да игра, Мелоун може да направи проблем

Дуда Ивковић: Знам да Јокић жели да игра, Мелоун може да направи проблем

Моззарт спорт 19.05.2019
"Моје лично мишљење је да сви играчи желе да играју за своју земљу. Оно што је скривено иза њихових одлука потпуно је друга ствар"... Никола Јокић није тема само у српској јавности последњих дана. Од тога да ли ће играти на… »

Вести дана »