Повезане вести
Марин узима од Милијаша „десетку": Заслужио је овације...
Спортски журнал 20.05.2019
Много је дао Звезди и Звезда му је вратила, тако да могу само још да му честитам на сјајној каријери - навео је Стојковић. Фудбалери Црвене звезде Марко Марин, Филип Стојковић и Дејан Јовељић истакли су да је капитен Ненад… »
"Десетка? Ако је Милијаш тако рекао онда у реду" Саиграчи се опростили од капитена Звезде
Спортал блиц 20.05.2019
Капитен Црвене звезде Ненад Милијаш у недељу је одиграо опроштајни меч на Маракани, а колики је утисак оставио не само на навијаче него и саиграче говоре и речи Марина, Стојковића и Јовељића. - Мислим да је заслужио све што је… »
Марин о милијашу: Ако ми је он оставио ‘десетку’, онда нека тако и буде!
Хот спорт 20.05.2019
Јучерашња утакмица коју су црвено-бели одиграли против Напретка остаће упамћена као последња на којој је црвено-беле предводио Ненад Милијаш, који се опростио од активног играња. Капитен, црвено-бела легенда, узор, о коме… »
"Није још: Крај!" Саша Илић: Видео сам клинце како плачу, а мени драго јер ће можда једног дана бити као ја!
Спортал блиц 19.05.2019
Капитен Партизана Саша Илић на емотиван начин се опростио од црно-белих, за које је последњи пут у првенству одиграо у победи над Пролетером (2:0), а онда у 82. минуту, при изласку са терена, доживео овације какве и доликују… »
Илић: Није крај, хоћу да се опростим са пехаром у Купу
Вечерње новости 19.05.2019
Хвала свима који су дошли у великом броју и по овој киши да ме испрате, ја им ово нећу заборавити. Када сам трчао круго ко стадиона видео сам сузе у очима деце - прича Саша. Капитен фудбалера Партизана Саша Илић рекао је да би… »
Вести дана »
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 7 минутајош 30 повезаних
НБА резултати: Денвер наставља победнички низ уз још један дабл-дабл Николе Јокића
Сербиан Невс Медиа пре 32 минутајош 26 повезаних