Povezane vesti
Skinuo ga sa bicikla, pa šipkom od 60 santimetara udarao bezdušno dok nije prokrvario: Srboljub Subotić otkrio detalje…
Kurir 20.05.2019
Srboljub Subotić, stric učesnice rijalitija Aleksandre Subotić fizički je napadnut u Kaluđerici, saznaje Kurir. On je ispričao kako se incident dogodio, pa otkrio da je sreća što je na vreme video napadača. "Vozio sam bicikl u Kaluđerici i neko me je… »
SRBOLJUB SUBOTIĆ PRETUČEN U KALUĐERICI: Aleksandrin stric završio u URGENTOM NA UŠIVANJU, majica mu natopljena KRVLJU!
Svet & Skandal 20.05.2019
Srboljub Subotić, stric učesnice rijalitija Aleksandre Subotić fizički je napadnut u Kaluđerici. Njega su napali ispred Čabarkapine ulice, bilo je dvojica muškaraca, jedan je stajao sa strane, a drugi ga napao sa šipkom po glavi. “Uspeo je da me udari… »
Vesti dana »
Dvoje povređenih u požaru u Industrijskoj zoni na lečenju u KCV-u, oboje stabilno
Radio 021 pre 9 minutajoš 29 povezanih
Stiže novo naoblačenje i pljuskovi, ali temperature ostaju visoke: RHMZ najavio i do 36 stepeni
NIN pre 19 minutajoš 19 povezanih
Vatrogasci spasili 10 kuća! Požari u Srbiji: Na Stolovima zaustavljeno širenje vatre, bolja situacija u Deliblatskoj peščari
Blic pre 54 minutajoš 17 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije nastavljaju raspravu o rebalansu budžeta i još 58 tačaka dnevnog reda
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih
Pakistanski ministar: Postignut značajan napredak u razgovorima o sukobu Irana i SAD
Insajder pre 19 minutajoš 13 povezanih