Povezane vesti
Skinuo ga sa bicikla, pa šipkom od 60 santimetara udarao bezdušno dok nije prokrvario: Srboljub Subotić otkrio detalje…
Kurir 20.05.2019
Srboljub Subotić, stric učesnice rijalitija Aleksandre Subotić fizički je napadnut u Kaluđerici, saznaje Kurir. On je ispričao kako se incident dogodio, pa otkrio da je sreća što je na vreme video napadača. "Vozio sam bicikl u Kaluđerici i neko me je… »
SRBOLJUB SUBOTIĆ PRETUČEN U KALUĐERICI: Aleksandrin stric završio u URGENTOM NA UŠIVANJU, majica mu natopljena KRVLJU!
Svet & Skandal 20.05.2019
Srboljub Subotić, stric učesnice rijalitija Aleksandre Subotić fizički je napadnut u Kaluđerici. Njega su napali ispred Čabarkapine ulice, bilo je dvojica muškaraca, jedan je stajao sa strane, a drugi ga napao sa šipkom po glavi. “Uspeo je da me udari… »
Vesti dana »

Ukrajina na ivici katastrofe: Pad tri ključna grada otvara put do pobede Rusije, dronovi prave pakao
Alo pre 2 satajoš 35 povezanih

U gradovima širom Srbije obeleženo devet meseci od pada nadstrešnice novosadske Železničke stanice
Beta pre 14 minutajoš 261 povezana

Dačić kaže da su akustični uređaji "LRAD" vraćeni u magacin: MUP želi da ih proda ili ponudi aerodromu
Radio 021 pre 6 satijoš 26 povezanih

Tramp najavljivao kraj rata za 24 sata, a sad okrivio Bajdena: "Rusija ima previše poginulih vojnika"
Mondo pre 48 minutajoš 20 povezanih