Povezane vesti
Uhapšeni direktor "Graditelj NS" i bivši direktor "Budućnosti"
Moj Novi Sad 20.05.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su D.B. (1950), bivše odgovorno lice akcionarskog društva… »
Uhapšen direktor „Graditelj NS“ i bivši direktor „Budućnosti“
NoviSad.com 20.05.2019
Novi Sad - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su D. B. (1950), bivše odgovorno lice akcionarskog… »
Hapšenje zbog malverzacija oko imovine "Budućnosti"
RTV 20.05.2019
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su D.B. (1950), bivše odgovorno lice akcionarskog… »
Vesti dana »
Prosečna plata u Leskovcu, Prokuplju i Vranju za 60 hiljada manja od zarade u Beogradu
Južne vesti pre 3 satajoš 30 povezanih
Klinički centar o tramvajskoj nesreći: Pregledan 21 pacijent, jedan zadržan na ortopediji
Beta pre 13 minutajoš 106 povezanih
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Beta pre 3 satajoš 34 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 3 satajoš 4 povezane
Iran seli uranijum u ovu zemlju: Doneta velemajstorska odluka Teherana - SAD se samouništile svojim zahtevom
Večernje novosti pre 13 minutajoš 31 povezana