Povezane vesti
Optužuju me, a ja nisam kriva! Zlata se u suzama pravdala mužu: Zbog Tomovića na stubu srama! (video)
Kurir 20.05.2019
Zlatu Đurković Drvo mudrosti obavestilo je da je kao jedna od pobednica prošlonedeljnog zadatka "zaradila" telefonski poziv. Pod ogromnim pritiskom, pevačica se zatvorila u govornicu, pa zaplakala čim je videla decu. "Sve je super, ovde je sve top"… »
"Nisam kriva ni za šta": Zlata se kroz suze pravdala mužu zbog afere sa Tomovićem u Zadruzi
Blic 20.05.2019
Drvo mudrosti pozvalo je i Zlatu Đurković i obavestilo je da je vreme za njenu nagradu, kao jednu od pobednica u prošlonedeljnom zadatku. Zlata je u rijalitiju "Zadruga" dobila poziv sa svojom porodicom, a prvo su se javila njena deca, što ju je i te… »
Vesti dana »

”Grčka je sad mnogo bliža” Vučić: Ceo Moravski koridor biće gotov do 28. juna sledeće godine
Dnevnik pre 30 minutajoš 31 povezana

Sneg izazvao probleme širom Srbije: U Nišu i Kraljevu oko 50.000 korisnika nema struju, vanredna situacija u dve opštine
NIN pre 55 minutajoš 146 povezanih

Tokom vučićevog govora u Subotici Policija zabranila prilazak građanima
Pravda pre 5 minutajoš 82 povezane

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 56 minutajoš 23 povezane

U toku je sednica Skupštine Grada: Ispred zgrade postavljena ograda, a tu su policija i građani
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 16 povezanih