Повезане вести

Милинковић-Савић: Будућност? Превише се прича о мени

Милинковић-Савић: Будућност? Превише се прича о мени

Н1 Инфо 21.05.2019
Фудбалер Лација Сергеј Милинковић Савић истакао је да није задовољан сезоном коју је имао у Италији. Српски репрезентативац проглашен је најбољим везним играчем Серије А ове године. Сергеју је награда уручена пре утакмице са… »
Михајловић: Да, звао ме је Јувентус…

Михајловић: Да, звао ме је Јувентус…

Мондо 21.05.2019
…пре пет година", открио је српски тренер италијанским новинарима. Синиша Михајловић направио је право мало чудо изборивши са екипом Болоње опстанак у Серији А. Судбина је хтела да одлучујући бод освоји ремијем 3:3 против свог… »
Спасилац Миха: Ретки су веровали, направили смо чудо

Спасилац Миха: Ретки су веровали, направили смо чудо

Н1 Инфо 21.05.2019
Фудбалери Болоње обезбедили су опстанак у италијанској Серији А, пошто су ремизирали 3:3 са Лациом у претпоследњем колу и тако се осигурали пред последњу рунду. Један од јунака плаво-црвених је и тренер тима, некадашњи српски… »
Миха: ''Да, Јуве ме је контактирао...'' Али, има и наставак

Миха: ''Да, Јуве ме је контактирао...'' Али, има и наставак

Спортске.нет 21.05.2019
Српски стручњак презадовољан је избореним опстанком у Серији А, али не жели да се заустави на овоме, поставио је још један циљ пред своје играче. А онда је уследило питање новинара о интересовању Јувентуса и Лација за… »
"Нико Није веровао да ћемо опстати у Серији А": Михајловић постао јунак отписане Болоње, па поручио: Звао ме је јувентус!

"Нико Није веровао да ћемо опстати у Серији А": Михајловић постао јунак отписане Болоње, па поручио: Звао ме је јувентус!

Спортал блиц 21.05.2019
Синиша Михајловић је направио чудо са екипом Болоње, јер је успео да грогирану екипу подигне из мртвих и да је коло пре краја Серије А остави у лиги. То је потврђено ремијем против Лација (3:3) на "Олимпику", чиме је обезбеђено… »

Вести дана »