Povezane vesti

Ana Korać progovorila o Filipu! Umešala se i Mina i pomenula prostituciju!

Ana Korać progovorila o Filipu! Umešala se i Mina i pomenula prostituciju!

Svet & Skandal 21.05.2019
Već neko vreme, Ana Korać je na meti Filipa Mijatova. Dok on tvrdi da su bili u vezi, Ana to i dalje negira. Sinoć su u emsiji u okviru Zadruge Mina Vrbaški i Ana otkrile detalje o Filipu. – Ona je posle nekog vremena izašla iz mog stana, posle je… »
Ana Korać konačno je progovorila o Filipu a: onda je Mina Vrbaški otkrila neke detalje i ponovo pomenula prostituciju

Ana Korać konačno je progovorila o Filipu a: onda je Mina Vrbaški otkrila neke detalje i ponovo pomenula prostituciju

Blic 21.05.2019
Ana Korać već duže vreme je na meti njenog, kako on tvrdi, bivšeg dečka, za kog ona kaže da nije imala ništa, osim druženja, sa njim. Sinoć su u emsiji koja se emituje svake nedelje u okviru rijalitija "Zadruga 2" Mina Vrbaški i Ana Korać… »
Da sam ja bila sa njim, neko bi mene ubio, ili bi njega ubili: Ana nikad brutalnije o odnosu sa Filipom, a Mina otkrila da se…

Da sam ja bila sa njim, neko bi mene ubio, ili bi njega ubili: Ana nikad brutalnije o odnosu sa Filipom, a Mina otkrila da se…

Kurir 21.05.2019
Ana Korać suočena je sa svim pričama koje kruže van rijalitija, a koje je Filip Mijatov plasirao u javnost. Starleta je demantovala da je imala sa Mijatovim bilo šta osim druženja, pa objasnila da je pomenuti momak bio opsednut njome, ali pošto mu… »

Vesti dana »