Повезане вести
Ана Кораћ проговорила о Филипу! Умешала се и Мина и поменула проституцију!
Свет & Скандал 21.05.2019
Већ неко време, Ана Кораћ је на мети Филипа Мијатова. Док он тврди да су били у вези, Ана то и даље негира. Синоћ су у емсији у оквиру Задруге Мина Врбашки и Ана откриле детаље о Филипу. – Она је после неког времена изашла из… »
Ана Кораћ коначно је проговорила о Филипу а: онда је Мина Врбашки открила неке детаље и поново поменула проституцију
Блиц 21.05.2019
Ана Кораћ већ дуже време је на мети њеног, како он тврди, бившег дечка, за ког она каже да није имала ништа, осим дружења, са њим. Синоћ су у емсији која се емитује сваке недеље у оквиру ријалитија "Задруга 2" Мина Врбашки и… »
Да сам ја била са њим, неко би мене убио, или би њега убили: Ана никад бруталније о односу са Филипом, а Мина открила да се…
Курир 21.05.2019
Ана Кораћ суочена је са свим причама које круже ван ријалитија, а које је Филип Мијатов пласирао у јавност. Старлета је демантовала да је имала са Мијатовим било шта осим дружења, па објаснила да је поменути момак био опседнут… »
Вести дана »
Аристон отворио погон, а држава новчаник – баснословна субвенција за фабрику у Нишу
Нова економија пре 25 минутајош 37 повезаних
Тинејџер (15) уз претње ножем опљачкао баку (89). Сумња се да је ушао у кућу жртве и узео новац
Блиц пре 6 минутајош 49 повезаних
Могућа национализација Нафтне индустрије Србије 'под одређеним условима', изјавио Лавров
Слободна Европа пре 21 минутајош 41 повезана
Несрећа у Хрватској: Троје миграната настрадало у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 31 минутајош 33 повезане