Povezane vesti
Incident u Narodnom pozorištu: Glumac Tanasije Uzunović udario šamar balerini, dolazila i policija!
Telegraf 21.05.2019
On je rukom udario balerinu D.K. (31) posle čega je pozvana policija. Glumac Tanasije Uzunović (77) sinoć je u bifeu Narodnog pozorišta u centru Beograda izazvao incident kada je balerini (31) D.K. udario šamar. On je rukom udario balerinu D.K. (31)… »
Tanasije Uzunović se već tukao: Kolegu Ivana Bekjareva je udario u glavu, a onda mu je glumac uzvratio i pala je krv
Blic 21.05.2019
U Narodnom pozorištu u Beogradu, sinoć se dogodio okršaj između glumca Tanasija Uzunovića i balerine D.K. prilikom kojeg je Tanasije, kako je ispričao za "Blic", odgurnuo svoju kolegnicu. A ovo nije prvi put da je Tanasije Uzunović uključen u… »
Okršaj glumca i balerine: Skandal u Narodnom pozorištu, intervenisala policija, Tanasije Uzunović tvrdi: Samo sam je gurnuo
Blic 21.05.2019
U Narodnom pozorištu u Beogradu sinoć je došlo do incidenta između glumca Tanasija Uzunovića (77) i balerine D. K. (31). Kako nezvanično saznajemo do incidenta je došlo u bifeu pozorišta. Prema pisanju drugih medija glumac je navodno udario šamar… »
"Nisam je ošamario, ona je mene pljunula"
Mondo 21.05.2019
Oglasio se glumac koji je navodno ošamario balerinu Narodnog pozorišta. Domaći mediji prenose da je glumac Tanasije Uzunović (77) sinoć u bifeu Narodnog pozorišta u centru Beograda izazvao incident kada je jednoj balerini udario šamar. Pink… »
Glumac Tanasije Uzunović se potukao i sa Ivanom Bekjarevim: Sukob izbio pre 8 godina za vreme koktela!
Telegraf 21.05.2019
Incident se dogodio 2011. godine nakon odigrane predstave za vreme organizovanog koktela. Glumac Tanasije Uzunović (77) oglasio se nakon incidenta u bifeu Narodnog pozorišta tvrdeći da nije ošamario balerinu D.K. i ispričao da ju je samo odgurnuo… »
"Došla je pijana i pljunula me!" Glumac Tanasije Uzunović se oglasio nakon incidenta u Narodnom pozorištu!
Telegraf 21.05.2019
- Nije bio nikakav udarac. Sklonio sam je jer me je pljuvala u uvo - rekao je glumac nakon incidenta sa balerinom. Glumac Tanasije Uzunović (77) oglasio se nakon incidenta u bifeu Narodnog pozorišta koji se dogodio sinoć i rekao da on nije kriv i da… »
Ekskluzivno Tanasije Uzunović za Kurir: Pijana balerina me je pljunula, samo sam je gurnuo! Zapretila mi je da će mi j*bati…
Kurir 21.05.2019
Glumac Tanasije Uzunović ekskluzivno za Kurir rekao je da on nije kriv i da nije udario šamar balerini D.K, koja je inače vlasnik bifea u Narodnom pozorištu, gde se desio incident. "Došao sam da odigram predstavu "Put u Damask". Bila je strahovita… »
Vesti dana »
Aleksić optužio poslanike vlasti da učestvuju u prikrivanju istine o Novom Sadu: Njih 145 nije glasalo
N1 Info pre 46 minutajoš 58 povezanih
Boingov avion pao u Litvaniji: Jedan član posade poginuo, troje povređeno
BBC News pre 2 satajoš 24 povezane
Proruski kandidat vodi u prvom krugu predsedničkih izbora u Rumuniji
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih
Dačić kaže da lekari nisu konstatovali povrede kod penzionera koji tvrdi da je pretučen u policiji
Slobodna Evropa pre 34 minutajoš 14 povezanih
U Nišu nastava skraćena u 45 škola, u šest škola se odvija kombinovano
Niške vesti pre 58 minutajoš 15 povezanih