Povezane vesti
Bjelica: Razumem kad neko kaže: „Neću, ne da mi žena, hoću da budem sa porodicom”
Sportski žurnal 21.05.2019
Nemanja Bjelica, krilni centar Sakramenta i Srbije, o Svetskom prvenstvu, sezoni iza njega, kako je Ivković „ispoštovao“, zašto se i dalje nervira zbog Krstića. Aleksandar Đorđević već verovatno zna koga će staviti na spisak, pa i ko će se od… »
Bjelica: Hajde da se ne “ložimo“ previše, nego da se svi okupimo, da ljudi budu srećni... (video)
Mozzart sport 21.05.2019
Razumem kad neko kaže: Neću, ne da mi žena. Hoću da leto provedem sa porodicom... Poslednjih dana košarkaška javnost bruji samo o Nikoli Jokiću i nagađa - hoće li se odazvati Saletu Đorđeviću ili neće. Sve ostalo nekako je palo u drugi plan. I rivali i… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

„Ukoliko mi se nešto dogodi – odgovorni krivac je Milorad Dodik“: Potpredsedniku Republike Srpske oduzeto vozilo, stan i pravo na savetnika
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Tramp i Zelenski razgovarali nakon sastanka Putina i Vitkofa u Moskvi
Telegraf pre 44 minutajoš 4 povezane

"Što ih je manje, agresivniji su": Vučić: Sve manje učesnika protesta, nikog od njih ne zanima zadovoljenje pravde
Blic pre 5 minutajoš 1 povezana