Povezane vesti
MILJANIN OTAC MI JE PRETIO DA ĆE ME UBITI NOŽEM! Zola otkrio šokantne detalje veze sa Kulićkom!
Svet & Skandal 21.05.2019
Miljana Kulić i Lazar Ćolić Zola nakon raskida nisu u dobrim odnosima. Kulićeva preti, ali i fizički pokušava da se obračuna sa svojim bivšim dečkom, dok su ostali zadrugari primetili da se Zola plaši za svoju bezbednost. Zola je konačno skupio hrabrosti… »
Izvadio je nož i pretio da će da mi je*e majku i sestru! Zola prestravljen za svoj život otkrio jezive detalje kako mu je…
Kurir 21.05.2019
Raskid Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole nikog nije ostavio ravnodušnim, a svi su skoro primetili da se Zola iz nekog razloga plaši Miljane i da joj zbog toga prelazi preko najgorih uvreda. Zola je konačno skupio snage i otkrio nove detalje o njihovom… »
Vesti dana »
Situacija pod kontrolom: Oglasio se MUP povodom požara u zgradi Specijalnog suda FOTO/VIDEO
B92 pre 7 minutajoš 52 povezane
Objavljen novi snimak katastrofe u Španiji: Tela po pruzi, stvari razbacane; Podignuti helikopteri VIDEO
B92 pre 22 minutajoš 66 povezanih
"Kako ste glasali": Protest ispred dekanata Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
N1 Info pre 26 minutajoš 14 povezanih
Tramp: Danska nije uspela da ukloni rusku pretnju sa Grenlanda, sada će to biti učinjeno
Beta pre 1 satjoš 54 povezane
U Leskovcu 8 saobraćajnih nezgoda, 12 povređenih – Policija apeluje na opreznost
Stav.life pre 1 satjoš 31 povezana