Povezane vesti
Nije normalna, najbolje ju je držati na distanci: Ova zadrugarka najstrašnije je osula po Miljani Kulić, poludeće kada…
Kurir 21.05.2019
Luna Đogani pričala je svom drugu Savu Peroviću o odnosu sa dečkom Markom Miljkovićem, a onda se dotakla i Miljane Kulić. "Ona nije normalna. Ona ne shvata sprdnju normalno, ona gleda to sve ozbiljno. Ja znam da ona nije normalna, ja sa njom ne mogu… »
Luna napravila jezivu scenu marku, ali se pokajala: Zavukla mu je ruku ispod majice, pa uradila ovo! (video)
Kurir 21.05.2019
Luna Đogani se posle nervnog sloma koji je doživela prethodne noći probudila pored svog dečka Marka Miljkovića, kom je odmah počela da "ugađa". Ona se probudila ranije, pa ga je češkala po leđima, a onda i po ruci, da bi na kraju legla pored… »
Vesti dana »
Rektor ponovio podršku studentima: Zahtevi su opravdani i važniji od nadoknade nastave, budžeta, domova
N1 Info pre 22 minutajoš 41 povezana
Dom za stare koji je izgoreo imao pet korisnika više od licencom dozvoljenih: Šta je utvrdila inspekcija
N1 Info pre 4 satijoš 57 povezanih
Slučaj Ž. stanica: Vučićeva saradnica sazivala i vodila sastanke o radovima na železnici
Radio 021 pre 10 satijoš 8 povezanih
Povećan broj žrtava tragedije u Turskoj: Najmanje 76 mrtvih, raste i broj uhapšenih
Telegraf pre 21 minutajoš 37 povezanih