Povezane vesti
Aleksandra Subotić ISPLJUVALA Anu: Ona je deklarisana PROSTITUTKA! A evo šta je rekla o DAVIDU!
Svet & Skandal 21.05.2019
Aleksandra Subotić ponovo je ušla u sukob sa svojim bivšim verenikom Davidom Dragojevićem. Zbog toga je Drvo mudrosti odlučilo da pozove Aleksandru na razgovor, u kojem je ona bez dlake na jeziku do detalja obrazložila kako se oseća povodom uvreda koje… »
Subotićeva dobila poziv sa ćerkom, a pridružila im se ljuba: Aleksandra otvorila dušu o majci, pa iznela sve Davidove laži!…
Kurir 21.05.2019
Aleksandra Subotić čula se na kratko sa ćerkom Magdalenom, a onda je otišla na razgovor sa Drvetom mudrosti. Ona je prvo pričala o svojoj majci Ljubi Pantović, koja je takođe imala priliku da vidi svoju unuku. "Drago mi je što imam bolje odnose sa… »
Vesti dana »

Elita 8: Finale Pobednik rijalitija je Gastoz! Ukrajinka ušla u top 3, a Anelina sestra Sita poručila besno: "Tražićemo uvid u glasove" (foto/video)
Blic pre 30 minutajoš 34 povezane

Ena Čolić se guši u suzama zbog Zlatinih reči: "Mora da ima granicu!" Ima zahtev za nju, pomenula i svadbu
Telegraf pre 2 satajoš 13 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 5 satijoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 3 satajoš 4 povezane