Повезане вести
Изгорио аутомобил предсједника Скупштине општине Нова Варош
Санџак пресс 22.05.2019
На паркингу испред породичне куће у Карађорђевој улици у Новој Вароши у сриједу ујутро око 3.10 сати, изгорио је аутомобил “пежо 208”, власништво Николе Јелића предсједника Скупштине општине Нова Варош и донедавно директора… »
Председнику СО Нова Варош запаљен аутомобил, Јелић: Кога сам угрозио да ми овако раде
РИНА 22.05.2019
Нова Варош - Председнику Скупштине општине Нова Варош Николи Јелићу запаљен је ноћас аутомобил испред породичне куће, сазнаје агенције РИНА. Пожар је избио око пола четири на аутомобилу марке Пежо 208 београдских таблица. У… »
Председнику СО Нова Варош запаљен аутомобил, Јелић: Кога сам угрозио да ми овако раде
Глас Западне Србије 22.05.2019
Нова Варош - Председнику Скупштине општине Нова Варош Николи Јелићу запаљен је ноћас аутомобил Пожар је избио око пола четири на аутомобилу марке Пежо 208 београдских таблица. У пожару није било повређених особа. Полиција је… »
Изгорео аутомобил председника СО Нова Варош
Данас 22.05.2019
– Аутомобил „пежо 208“ Николе Јелића, председника СО Нова Варош и до пре неки дан директора локалне пословнице ЈП „Србијашуме“, изгорео је испред његове породичне куће у том граду. У пожару, који се догодио у ноћи између уторка… »
Изгорео аутомобил председника Скупштине општине Нова Варош
Инсајдер 22.05.2019
Председнику Скупштине општине Нова Варош Николи Јелићу рано јутрос је у потпуности изгорео приватни аутомобил, а делимично и службено возило које је користио, а које је било паркирано у непосредној близини. Јелић у изјави за… »
Јелић: Кога сам угрозио да ми то раде
РТВ Нови Пазар 22.05.2019
На паркингу испред породичне куће у Карађорђевој улици у Новој Вароши у среду ујутро око 3.10 сати, изгорео је аутомобил “пежо 208”, власништво Николе Јелића председника Скупштине општине Нова Варош и донедавно директора… »
РТВ Нови Пазар 22.05.2019
У ноћи између уторка и среде у Новој Вароши запаљено је возило председника СО Нова Варош Николе Јелића. Аутомобил је био паркиран испред породичне куће која се налази у самом граду. Ватрена стихија прогутала је „пежо“, док је… »
Несрећни случај, или претња? Изгорео аутомобил председника СО Нова Варош (фото+видео)
Вечерње новости 22.05.2019
У ноћи између уторка и среде у Новој Вароши запаљено је возило председника СО Нова Варош Николе Јелића. На паркингу испред породичне куће у Карађорђевој улици у Новој Вароши у среду ујутро око 3.10 сати, изгорео је аутомобил… »
РТС 22.05.2019
У Карађорђевој улици у Новој Вароши изгорео је аутомобил Николе Јелића, председника Скупштине општине Нова Варош. У пожару који се догодио рано јутрос нема повређених, али је причињена велика материјална штета. "Пежо 208"… »
Огласио се председник со Нова Варош након што му је запаљен ауто: Сину је кренула крв на нос, чуле су се јаке детонације
Телеграф 22.05.2019
- Спустио се некакав криминал у овај град - каже Јелић. Председнику Скупштине општине Нова Варош Николи Јелићу запаљен је ноћас аутомобил испред породичне куће, сазнаје агенције РИНА. Пожар је избио око пола четири на аутомобилу… »
"Све ово има везе са мојом политичком функцијом": Председник СО Нова Варош коме је јутрос запаљен аутомобил страхује за…
Блиц 22.05.2019
Аутомобил Николе Јелића, председника СО Нова Ваош марке "пежо 208" изгорео је ноћас између 3.10 и 3.15. Возило је претходне вечери око 22.00 сата паркирала његова ћерка испред породичне куће. "Пежо" је потпуино изгорео а "шкода… »
Изгорео аутомобил председника со Нова Варош
Мондо 22.05.2019
У Новој Вароши у Карађорђевој лици јутрос рано је изгорео аутомобил председника Скупштине општине Николе Јелића, а нема повређених. Фото: МОНДО, Јелена Стокић, илустрација Илустрација Пожар је избио око 3.30 на аутомобилу марке… »
Пожар на паркингу у Карађорђевој у новој вароши: Ауто председника Скупштине општине потпуно изгорео
Курир 22.05.2019
БЕОГРАД/НОВА ВАРОШ - Аутомобил председника Скупштине општине Нова Варош Николе Јелића рано јутрос, око 3.30 сати, изгорео је у потпуности. До пожара је дошло на аутомобилу пежо 206, београдских таблица, на паркингу испред зграде… »
Запаљен ауто председника Скупштине општине нове вароши: Страх ме је за породицу, осећам се угрожено! (фото)
Курир 22.05.2019
Аутомобил председника Скупштине општине Нова Варош Николе Јелића запаљен је рано јутрос између 3.10 и 3.15. Потпуно је изгорео пежо 208 који је претходног дана возила Николина ћерка и који је она паркирала око 22 сата испред… »
Изгорео атомобил председника СО Нова Варош
ИндексОнлине 22.05.2019
НОВА ВАРОШ – У Новој Вароши у Карађорђевој лици јутрос рано је изгорео аутомобил председника Скупштине општине Николе Јелића, а нема повређених, јавља Пинк. Пожар је избио око 3.30 на атомобилу марке “пежо 208”, који је… »
Вести дана »
ТСЦ бољи од Спартака, реми Радника и Младости, Чукарички славио у Нишу
РТВ пре 34 минутајош 31 повезана
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 3 сатајош 47 повезаних
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 7 сатијош 29 повезаних
Снажан земљотрес код обале Јапана, издато упозорење на цунами
Вести онлине пре 3 сатајош 26 повезаних
Путин од Трампа "на тацни" добија оно што 3 године не може да освоји: Америка поставила бруталан ултиматум Украјини
Мондо пре 19 минутајош 86 повезаних