Повезане вести
Родитељи девојке осуђене због зверског убиства бившег дечка Николе бране ћерку монструма: "Ово је линч какав је невиђен у…
Телеграф 22.05.2019
"Ово је линч какав је невиђен у свету. Срам вас било", рекао је отац осуђене, док је мајка упитала новинаре да ли треба да скочи са крова да би јој неко поверовао да је момак ког је његова ћерка убила, био психијатријски… »
Данас пресуда крвавој Нуши: Дечка убола у врат и побегла, он се онесвестио у покушају да дође до болнице! Ипак после његове…
Курир 22.05.2019
Пресуда Нуши Бунић, познатој и као "крвава Нуша", биће изречена данас на Жупанијском суду у Вараждину. "Возим се према Хитној. Девојка ме спичила у вену": Тако је текао разговор који је покојни Никола Турек (30) из Вараждина… »
Мучила је бившег дечка Николу, па га заклала, а сада је осуђена на 12 година затвора: На месту злочина пронађени су морбидни…
Телеграф 22.05.2019
Нуша Бунић је након убиства полицији испричала да је Турек покушао да је силује и да га је убола у самообрани. У Вараждину је данас изречена пресуда Нуши Бунић, девојци која је убила бившег дечка. Суђење јој је почело још… »
Девојка је искасапила дечка, а онда се скинула потпуно гола и урадила монструозну ствар!
Ало 22.05.2019
Пресуда Нуши Бунић, познатој и као "крвава Нуша", биће изречена данас на Жупанијском суду у Вараждину у 13 сати. Возим се према Хитној. Девојка ме спичила у вену": Тако је текао разговор који је покојни Никола Турек (30) из… »
Моје име је Никола, возим се према Хитној, девојка ме убола ножем у врат: На суду пуштен снимак последњих речи младића који…
Телеграф 22.05.2019
Транскрипт разговора, каже Николин отац Здравко, и дан данас зна да послуша како би барем на трен поново чуо синовљев глас. "Возим се према Хитној. Девојка ме спичила у вену": Тако је текао разговор који је покојни Никола Турек… »
Вести дана »

Јутро облачније, током дана сунчаније: Свежије, температура до 25 степени
Телеграф пре 45 минутајош 5 повезаних

Београд у знаку Српских застава: Дан српског јединства биће обележен и у родном граду најпознатијег Солунца, Драгутина Матића (фото)
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

Про-палестинске демонстрације у Мадриду скратиле бициклистичку трку Вуелта кроз Шпанију, Израел љут
Бета пре 5 сатијош 3 повезане

Министарство спољних послова Румуније уложило протест амбасадору Русије због упада руског дрона
Данас пре 7 сатијош 2 повезане