Povezane vesti

Roditelji devojke osuđene zbog zverskog ubistva bivšeg dečka Nikole brane ćerku monstruma: "Ovo je linč kakav je neviđen…

Roditelji devojke osuđene zbog zverskog ubistva bivšeg dečka Nikole brane ćerku monstruma: "Ovo je linč kakav je neviđen…

Telegraf 22.05.2019
"Ovo je linč kakav je neviđen u svetu. Sram vas bilo", rekao je otac osuđene, dok je majka upitala novinare da li treba da skoči sa krova da bi joj neko poverovao da je momak kog je njegova ćerka ubila, bio psihijatrijski bolesnik. Nuša Bunić, koja… »
Danas presuda krvavoj Nuši: Dečka ubola u vrat i pobegla, on se onesvestio u pokušaju da dođe do bolnice! Ipak posle…

Danas presuda krvavoj Nuši: Dečka ubola u vrat i pobegla, on se onesvestio u pokušaju da dođe do bolnice! Ipak posle…

Kurir 22.05.2019
Presuda Nuši Bunić, poznatoj i kao "krvava Nuša", biće izrečena danas na Županijskom sudu u Varaždinu. "Vozim se prema Hitnoj. Devojka me spičila u venu": Tako je tekao razgovor koji je pokojni Nikola Turek (30) iz Varaždina sredinom 2017. godine… »
Mučila je bivšeg dečka Nikolu, pa ga zaklala, a sada je osuđena na 12 godina zatvora: Na mestu zločina pronađeni su…

Mučila je bivšeg dečka Nikolu, pa ga zaklala, a sada je osuđena na 12 godina zatvora: Na mestu zločina pronađeni su…

Telegraf 22.05.2019
Nuša Bunić je nakon ubistva policiji ispričala da je Turek pokušao da je siluje i da ga je ubola u samoobrani. U Varaždinu je danas izrečena presuda Nuši Bunić, devojci koja je ubila bivšeg dečka. Suđenje joj je počelo još početkom prošle… »
Devojka je iskasapila dečka, a onda se skinula potpuno gola i uradila monstruoznu stvar!

Devojka je iskasapila dečka, a onda se skinula potpuno gola i uradila monstruoznu stvar!

Alo 22.05.2019
Presuda Nuši Bunić, poznatoj i kao "krvava Nuša", biće izrečena danas na Županijskom sudu u Varaždinu u 13 sati. Vozim se prema Hitnoj. Devojka me spičila u venu": Tako je tekao razgovor koji je pokojni Nikola Turek (30) iz Varaždina sredinom… »
Moje ime je Nikola, vozim se prema Hitnoj, devojka me ubola nožem u vrat: Na sudu pušten snimak poslednjih reči mladića…

Moje ime je Nikola, vozim se prema Hitnoj, devojka me ubola nožem u vrat: Na sudu pušten snimak poslednjih reči mladića…

Telegraf 22.05.2019
Transkript razgovora, kaže Nikolin otac Zdravko, i dan danas zna da posluša kako bi barem na tren ponovo čuo sinovljev glas. "Vozim se prema Hitnoj. Devojka me spičila u venu": Tako je tekao razgovor koji je pokojni Nikola Turek (30) iz Varaždina… »

Vesti dana »