Povezane vesti
Bogdanova jaka poruka Jokiću: Ja sam zbog reprezentacije umalo izgubio mesto u Sakramentu…
Hot sport 22.05.2019
Šuter Sakramento Kingsa ipak veruje da će Jokić zaigrati u Kini na Mundobasketu. Bogdanović, Bjelica, Teodosić i Marjanović su potvrdili svoje učešće ovog leta na Svetskom kupu za reprezentaciju Srbije, a čeka se još Nikola Jokić iz plejade… »
“Jokić zna da nam je potreban, mislim da će igrati"
N1 Info 22.05.2019
Bek Sakramento Kingsa i reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović nada se da će Nikola Jokić igrati na Svetskom prvenstvu u Kini (od 31. avgusta do 15. septembra). “Ne znam da li će igrati, mislim da hoće, ne vidim razlog zašto da ne... Uvek sam za… »
Bogdan o igranju za Srbiju: "Nikoga ne treba siliti"
Sportske.net 22.05.2019
Košarkaš Sakramento Kingsa veruje da će Nikola Jokić igrati na Svetskom prvenstvu, ali tvrdi da nijednog igrača ne treba siliti da nastupa za državni tim. Pitanje nastupa Nikole Jokića za državni tim na predstojećem Svetskom prvenstvu ponovo je… »
Jokić igra za Srbiju? Teodosić i Bogdanović su upravo nagovestili da "orlovi" idu u najjačem sastavu na Mundobasket
Sportal blic 22.05.2019
Da li će Nikola Jokić, posle NBA bravura, igrati za ovogodišnjem Svetskom prvenstvu pitanje je koje zanima mnoge ljubitelje košarke. Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić veruje da će "orlovi" u Kini nastupiti u najjačem sastavu. U… »
Vesti dana »

Završen protest „Rame uz rame – studenti i radnici“: Poljoprivrednici poručili da traktori dolaze u centar Beograda 15. marta (FOTO; VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Saša Matić otvorio koncert u Areni: Svi u transu kad je izašao na binu i obratio se publici: "Večeras smo ovde da pokažemo ljubav" (Video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana