Повезане вести
Богданова јака порука Јокићу: Ја сам због репрезентације умало изгубио место у Сакраменту…
Хот спорт 22.05.2019
Шутер Сакраменто Кингса ипак верује да ће Јокић заиграти у Кини на Мундобаскету. Богдановић, Бјелица, Теодосић и Марјановић су потврдили своје учешће овог лета на Светском купу за репрезентацију Србије, а чека се још Никола Јокић… »
“Јокић зна да нам је потребан, мислим да ће играти"
Н1 Инфо 22.05.2019
Бек Сакраменто Кингса и репрезентације Србије Богдан Богдановић нада се да ће Никола Јокић играти на Светском првенству у Кини (од 31. августа до 15. септембра). “Не знам да ли ће играти, мислим да хоће, не видим разлог зашто да… »
Богдан о игрању за Србију: "Никога не треба силити"
Спортске.нет 22.05.2019
Кошаркаш Сакраменто Кингса верује да ће Никола Јокић играти на Светском првенству, али тврди да ниједног играча не треба силити да наступа за државни тим. Питање наступа Николе Јокића за државни тим на предстојећем Светском… »
Јокић игра за Србију? Теодосић и Богдановић су управо наговестили да "орлови" иду у најјачем саставу на Мундобаскет
Спортал блиц 22.05.2019
Да ли ће Никола Јокић, после НБА бравура, играти за овогодишњем Светском првенству питање је које занима многе љубитеље кошарке. Капитен репрезентације Србије Милош Теодосић верује да ће "орлови" у Кини наступити у најјачем… »
Вести дана »
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 13 минутајош 30 повезаних