Povezane vesti
Tragedija u Novom Beogradu: Žena pala sa 5. sprata dok je kačila veš, poslednji ju je video unuk (video sa lica mesta)
Telegraf 22.05.2019
- Jutros sam je poslednji put video, kada sam kretao na posao, pokrio sam je jer joj je bilo hladno i otišao. Ne mogu da verujem - kaže za "Telegraf" očajno njen sin. Strašna nesreća dogodila se danas oko 11 časova u Bloku 70, na Novom Beogradu, kada je… »
Tragedija u Novom Beogradu: Pala dok je širila veš? (foto)
Večernje novosti 22.05.2019
U novobeogradskom Bloku 70, komšije u sredu pronašle mrtvu Kosovku Dadevski (73). Po svemu sudeći slučajno se okliznula dok je širila veš. Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt starice. PADOM sa petog sprata zgrade u Ulici Jurija Gagarina 99 na Novom… »
Tragedija na Novom Beogradu: Starija žena pala sa petog sprata zgrade pod nerazjašnjenim okolnostima
Blic 22.05.2019
Starija žena preminula je danas oko 11 sati u Bloku 70 na Novom Beogradu, kada je pala sa petog sprata zgrade. - Primili smo poziv, kada smo došli na lice mesta mogli smo samo da konstatujemo smrt - rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći. Nesrećna… »
Žena pala sa zgrade na Novom Beogradu- preminula na licu mesta
Studio B 22.05.2019
Jedna žena preminula je usled povreda zadobijenih prilikom pada sa zgrade na Novom Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći. Kako se navodi u saopštenju, Hitna pomoć poziv je dobila oko 11 sati, a po dolasku na lice mesta lekari su mogli samo da konstatuju su… »
Vesti dana »
Jokić je 10. put u karijeri odigrao ovakvu utakmicu, sve legende kad se skupe nisu mu ni blizu! Zapanjujući podatak koji pokazuje gde Srbin pripada
Kurir pre 29 minutajoš 16 povezanih
Danas se navršava 11 godina od pada vojnog helikoptera kod Beograda i pogibije sedam osoba
Serbian News Media pre 14 minutajoš 6 povezanih