Povezane vesti

Tragedija u Novom Beogradu: Žena pala sa 5. sprata dok je kačila veš, poslednji ju je video unuk (video sa lica mesta)

Tragedija u Novom Beogradu: Žena pala sa 5. sprata dok je kačila veš, poslednji ju je video unuk (video sa lica mesta)

Telegraf 22.05.2019
- Jutros sam je poslednji put video, kada sam kretao na posao, pokrio sam je jer joj je bilo hladno i otišao. Ne mogu da verujem - kaže za "Telegraf" očajno njen sin. Strašna nesreća dogodila se danas oko 11 časova u Bloku 70, na Novom Beogradu… »
Tragedija u Novom Beogradu: Pala dok je širila veš? (foto)

Tragedija u Novom Beogradu: Pala dok je širila veš? (foto)

Večernje novosti 22.05.2019
U novobeogradskom Bloku 70, komšije u sredu pronašle mrtvu Kosovku Dadevski (73). Po svemu sudeći slučajno se okliznula dok je širila veš. Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt starice. PADOM sa petog sprata zgrade u Ulici Jurija Gagarina 99 na… »
Tragedija na Novom Beogradu: Starija žena pala sa petog sprata zgrade pod nerazjašnjenim okolnostima

Tragedija na Novom Beogradu: Starija žena pala sa petog sprata zgrade pod nerazjašnjenim okolnostima

Blic 22.05.2019
Starija žena preminula je danas oko 11 sati u Bloku 70 na Novom Beogradu, kada je pala sa petog sprata zgrade. - Primili smo poziv, kada smo došli na lice mesta mogli smo samo da konstatujemo smrt - rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći. Nesrećna… »
Žena pala sa zgrade na Novom Beogradu- preminula na licu mesta

Žena pala sa zgrade na Novom Beogradu- preminula na licu mesta

Studio B 22.05.2019
Jedna žena preminula je usled povreda zadobijenih prilikom pada sa zgrade na Novom Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći. Kako se navodi u saopštenju, Hitna pomoć poziv je dobila oko 11 sati, a po dolasku na lice mesta lekari su mogli samo da… »

Vesti dana »