Повезане вести
Трагедија у Новом Београду: Жена пала са 5. спрата док је качила веш, последњи ју је видео унук (видео са лица места)
Телеграф 22.05.2019
- Јутрос сам је последњи пут видео, када сам кретао на посао, покрио сам је јер јој је било хладно и отишао. Не могу да верујем - каже за "Телеграф" очајно њен син. Страшна несрећа догодила се данас око 11 часова у Блоку 70, на… »
Трагедија у Новом Београду: Пала док је ширила веш? (фото)
Вечерње новости 22.05.2019
У новобеоградском Блоку 70, комшије у среду пронашле мртву Косовку Дадевски (73). По свему судећи случајно се оклизнула док је ширила веш. Хитна помоћ могла само да констатује смрт старице. ПАДОМ са петог спрата зграде у Улици… »
Трагедија на Новом Београду: Старија жена пала са петог спрата зграде под неразјашњеним околностима
Блиц 22.05.2019
Старија жена преминула је данас око 11 сати у Блоку 70 на Новом Београду, када је пала са петог спрата зграде. - Примили смо позив, када смо дошли на лице места могли смо само да констатујемо смрт - рекли су за "Блиц" из Хитне… »
Жена пала са зграде на Новом Београду- преминула на лицу места
Студио Б 22.05.2019
Једна жена преминула је услед повреда задобијених приликом пада са зграде на Новом Београду, речено је у Хитној помоћи. Како се наводи у саопштењу, Хитна помоћ позив је добила око 11 сати, а по доласку на лице места лекари су… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО „Машинерија зла“ провоцира Дијану Хрку, са разгласа у „ћациленду“ трешти музика: Студенти који пешаче послали важну поруку
Нова пре 18 минутајош 50 повезаних
(УЖИВО) Подршка Хрки у више градова Србије: Дијана поручила Дачићу и Вучићу да је неће сломити, настављена гласна музика у Ћациленду
Данас пре 17 минутајош 81 повезана
Судије и тужиоци позвали Уставни суд да оцени уставност посебног закона о зградама Генералштаба
Нови магазин пре 3 сатајош 36 повезаних
Бивши кошаркаш Партизана подржао Владимира Штимца: Прилазе му, обарају га, страшно
Данас пре 2 сатајош 25 повезаних