Повезане вести

„Комшић и ја смо завршили“ Додик поручио да нико озбиљно не схвата хрватског члана Председништва БиХ

„Комшић и ја смо завршили“ Додик поручио да нико озбиљно не схвата хрватског члана Председништва БиХ

Блиц 22.05.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да је са својим колегом из ове институције Жељком Комшићем, завршио „персонално и политички”. Наиме, Комшић је поднео кривичну пријаву против Додика због његових изјава на… »
Додик поручио Комшићу: Завршили смо

Додик поручио Комшићу: Завршили смо

Слободна Европа 22.05.2019
Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Милорад Додик изјавио је у сриједу у разговору за Н1 да је са колегом из Предсједништва Жељком Комшићем, завршио ''персонално и политички''. Подсјећамо, Комшић је поднио… »
Додик после сусрета са Комшићем: Завршили смо и лично и политички

Додик после сусрета са Комшићем: Завршили смо и лично и политички

Курир 22.05.2019
Председаваући Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик изјавио је данас да је са хрватским чланом Председништва БиХ Жељком Комшићем "завршио лично и политички". "Комшић и ја смо завршили", рекао је Додик за регионалну Н1… »
Додик: Комшић и ја смо завршили!

Додик: Комшић и ја смо завршили!

Мондо 22.05.2019
Председаваући Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик изјавио је данас да је са хрватским чланом Председништва БиХ Жељком Комшићем "завршио лично и политички". Фото: МОНДО/ Ведран Шевчук "Комшић и ја смо завршили", рекао… »
Додик: Са Комшићем сам завршио и лично и политички

Додик: Са Комшићем сам завршио и лично и политички

Н1 Инфо 22.05.2019
Председаваући Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик изјавио је да је са хрватским чланом Председништва БиХ Жељком Комшићем "завршио лично и политички". "Комшић и ја смо завршили", рекао је Додик за Н1, коментаришући то… »
Додик: Комшић и ја смо завршили и лично и политички

Додик: Комшић и ја смо завршили и лично и политички

Данас 22.05.2019
Председаваући Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик изјавио је данас да је са хрватским чланом Председништва БиХ Жељком Комшићем „завршио лично и политички“. „Комшић и ја смо завршили“, рекао је Додик за регионалну Н1… »

Вести дана »