Povezane vesti

„Komšić i ja smo završili“ Dodik poručio da niko ozbiljno ne shvata hrvatskog člana Predsedništva BiH

„Komšić i ja smo završili“ Dodik poručio da niko ozbiljno ne shvata hrvatskog člana Predsedništva BiH

Blic 22.05.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je sa svojim kolegom iz ove institucije Željkom Komšićem, završio „personalno i politički”. Naime, Komšić je podneo krivičnu prijavu protiv Dodika zbog njegovih izjava na… »
Dodik poručio Komšiću: Završili smo

Dodik poručio Komšiću: Završili smo

Slobodna Evropa 22.05.2019
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je u srijedu u razgovoru za N1 da je sa kolegom iz Predsjedništva Željkom Komšićem, završio ''personalno i politički''. Podsjećamo, Komšić je podnio krivičnu prijavu… »
Dodik: Komšić i ja smo završili i lično i politički

Dodik: Komšić i ja smo završili i lično i politički

Danas 22.05.2019
Predsedavaući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je danas da je sa hrvatskim članom Predsedništva BiH Željkom Komšićem „završio lično i politički“. „Komšić i ja smo završili“, rekao je Dodik za regionalnu N1… »
Dodik: Sa Komšićem sam završio i lično i politički

Dodik: Sa Komšićem sam završio i lično i politički

N1 Info 22.05.2019
Predsedavaući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je da je sa hrvatskim članom Predsedništva BiH Željkom Komšićem "završio lično i politički". "Komšić i ja smo završili", rekao je Dodik za N1, komentarišući to što je… »
Dodik: Komšić i ja smo završili!

Dodik: Komšić i ja smo završili!

Mondo 22.05.2019
Predsedavaući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je danas da je sa hrvatskim članom Predsedništva BiH Željkom Komšićem "završio lično i politički". Foto: MONDO/ Vedran Ševčuk "Komšić i ja smo završili", rekao je Dodik… »
Dodik posle susreta sa Komšićem: Završili smo i lično i politički

Dodik posle susreta sa Komšićem: Završili smo i lično i politički

Kurir 22.05.2019
Predsedavaući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je danas da je sa hrvatskim članom Predsedništva BiH Željkom Komšićem "završio lično i politički". "Komšić i ja smo završili", rekao je Dodik za regionalnu N1 televiziju… »

Vesti dana »