Povezane vesti
Veljković: Tužiću Srbiju u SAD zbog placa
Slobodna Evropa 22.05.2019
Bogdan Veljković, državljanin Sjedinjenih Američkih Država, najavio je da će nadležne u Srbiji tužiti u Americi ukoliko mu ne bude vraćeno zemljište u centru Beograda koje potražuje u procesu restitucije. „Radi se o mahinacijama uz pomoć kojih se jedna… »
Predsednik udruženja za restituciju: Tužiću Srbiju u SAD ako mi ne vrati nacionalizovanu imovinu
Danas 22.05.2019
Predsednik beogradskog Udruženja građana za povraćaj oduzete imovine Bogdan Veljković najavio je danas da će kao američki državljanin tužiti državu Srbiju pred sudovima u SAD ukoliko mu ne bude vraćen porodični plac koji je nacionalizovan posle Drugog… »
Predsednik udruženja za restituciju: Tužiću Srbiju u SAD ako mi ne vrati plac
N1 Info 22.05.2019
Predsednik beogradskog Udruženja gradjana za povraćaj oduzete imovine Bogdan Veljković najavio je da će kao američki državljanin tužiti državu Srbiju pred sudovima u SAD ukoliko mu ne bude vraćen porodični plac koji je nacionalizovan posle Drugog… »
Vesti dana »

Završen protest u Beogradu - U Užicu protest zbog privedenih Kosjeraca (BLOG)
Novi magazin pre 38 minutajoš 53 povezane

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 9 satijoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i kratkotrajnom kišom, nevreme u Banatu, Beogradu i jugozapadu
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 37 povezanih

Marta Kos očitala bukvicu predsedniku Vučiću zbog izjave u kojoj je vređao evropske parlamentarce
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 22 povezane