Povezane vesti
Sajam zapošljavanja za studente bankarstva, IT i turizma
Moj Novi Sad 22.05.2019
Sajam zapošljavanja i stručnog usavršavanja za sve novosadske studente održaće se u četvrtak, 23. maja, u holu Visoke poslovne škole strukovnih studija (VPŠSS), u periodu od 12 do 14 časova. Visoka poslovna škola ovakav sajam organizuje po drugi put, a… »
Sajam zapošljavanja za novosadske studente
RTV 22.05.2019
NOVI SAD - Sajam zapošljavanja i stručnog usavršavanja za sve novosadske studente održaće se u četvrtak, 23. maja, u holu Visoke poslovne škole strukovnih studija (VPŠSS), u periodu od 12 do 14 časova. VPŠ ovakav sajam organizuje po drugi put, a otvoren… »
Vesti dana »
"Bilo je privođenja, nosili su palice" Dačić o izbornom danu u Mionici, Negotinu i Sečnju: "Određeni broj ljudi bio pripremljen za pravljenje haosa"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
"Ja podršku Dodika nisam tražio, on moju jeste" Lukas odgovorio Dodiku nakon slike sa Naserom Orićem
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Ponoš, Tepićeva i Aleksić u „Utisku nedelje“ poručili: Bezuslovna podrška studentima ili zajednička borba iz više redova
Danas pre 40 minutajoš 2 povezane
Umro poznati pevač Jutros pronađen mrtav u hotelskoj sobi: Mirko Perković imao nastup veče pre smrti
Blic pre 0 minutajoš 1 povezana
Studenti i građani ispred RTS-a nezadovoljni izveštavanjem o lokalnim izborima, saobraćaj obustavljen
Danas pre 2 satajoš 1 povezana