Povezane vesti
Evo koga u krevetu grli Sofija Milošević: Manakenka progovorila o emotivnom statusu, svi su ovo jedva dočekali da čuju!
Kurir 23.05.2019
Sofija Milošević progovorila je o svom emotivnom statusu, pa priznala u svom krevetu grli samo plišanog medu. - Istina je da me kod kuće čeka samo plišani meda, koga grlim pred spavanje. Ne kažem da ne bih volela da mi je na emotivnom planu… »
Dugo se priča o njenom emotivnom statusu, a evo koga Sofija Milošević grli u svom krevetu
Blic 22.05.2019
Jedna od naših najpoznatijih manekenki već mesecima intrigira javnost svojim emotivnih životom, a povezivali su je sa mnogim poznatim muškarcima, što ona oštro demantuje. - Potpuno sam usredsređena na posao, to nije fraza - započinje atraktivna… »
Vesti dana »
Savjetnik vrhovnog vođe Khameneija: Iran se sprema odgovoriti Izraelu
Al Jazeera pre 3 satajoš 42 povezane
Performans sa crvenom farbom viđen i protiv Putina: Opozicija bi da ruši vlast po ukrajinskom receptu! Instrukcije stižu iz istih centara moći?!
Kurir pre 5 satijoš 14 povezanih
Srbija razbila Dance; "Bogdanović odmah čestitao"; Pešić: "Nadam se dogovoru - sezona u Evropi teža nego NBA"
B92 pre 21 minutajoš 38 povezanih
Povrede starijeg Novosađanina kog je privela policija toliko teške - urađena amputacija
Radio 021 pre 4 satijoš 13 povezanih
Završena blokada u Novom Sadu, gradska čistoća već pere poruke „krvave su vam ruke“, „ubice“
Novi magazin pre 5 satijoš 39 povezanih