Povezane vesti
"Ona se brinula o deci, on je radio šta je hteo": Majka Srpkinje koju je muž ubio u Las Vegasu objašnjava šta je dovelo do…
Blic 23.05.2019
Mirjana Kostić Vlajić, majka ubijene Zvjezdane Bencun (31) koju je suprug Slobodan Miljuš (37) do smrti isprebijao u porodičnoj kući u Las Vegasu naočigled svog 13-godišnjeg sina, kazala je da je zet ubio njenu ćerku jer nije mogao da prihvati… »
Ubio sam je i ne kajem se: Srbin bejzbol palicom smrskao glavu supruzi pred sinom pa dao jezivo objašnjenje za svoj gnusni…
Kurir 23.05.2019
Slobodan Miljuš (37) koji je u Las Vegasu ubio suprugu Zvjezdanu Bencun priznao je zločin i poručio da se ne kaje. On je putem video-linka razgovarao sa novinarkom kanala FOX5 pokušavajući da objasni zašto je na smrt pretukao suprugu i to pred sinom… »
Zločinac iz Las vegasa: Ne žalim što sam ubio Zvjezdanu!
Večernje novosti 22.05.2019
Slobodan Miljuš za američke medije o ubistvu supruge Zvjezdane Bencun: Tog jutra me je odgurnula kada sam hteo da je zagrlim. Šta je tu je, rekao je novinaru lokalne televizije. Sinu dao 20 dolara i rekao mu da ode iz stana. SLOBODAN Miljuš (37)… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Amerika "buši" Međunarodni krivični sud: Sad neće izvršiti naloge za hapšenje Netanijahua i Galanta
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 48 minutajoš 2 povezane