Povezane vesti
Nadežda zbog svađe sa Zoricom Marković opet pokušala da pobegne iz Zadruge, lupala nogom na kapiju i besnela! (VIDEO)
Svet & Skandal 23.05.2019
Iako je već bežala iz Zadruge, Nadežda Biljić je noćas opet pokušala isto zbog svađe sa Zoricom Marković. Nadeždin rijaliti dečko Toma Panić pokušao je da smiri haos kojije nastao kada je Nadežda saopštila Zorici da odlazi iz Zadruge. – Mi smo danas… »
Hoćeš da me j*beš? E, pa nećeš! Ja idem kući! Nadežda u psihičkom rastrojstvu nogom razvaljivala kapiju! Dobro je i izdržala…
Kurir 23.05.2019
Nadežda Biljić, koja je već bežala iz rijalitija, ponovo je htela da napusti Zadrugu, lupala na vrata, a onda otkrila Tomi Paniću kako se oseća. "Nikada se gore nisam osećala? Još me ti j*beš? Hoćeš da me j*beš? E, pa nećeš. Idem kući da me j*bu mama i… »
Vesti dana »

Rhmz upozorava: Sutra se očekuje porast temeprature, tokom vikenda biće još toplije
Dnevnik pre 1 satjoš 24 povezane

Srbija centar: Vučićev režim Srbiju pretvara u rudarsku koloniju
Danas pre 27 minutajoš 37 povezanih

Zvezda se zahvalila Poljacima zbog transparenta „Kosovo je Srbija“ /foto/
Sputnik pre 1 satjoš 46 povezanih

Trampove carine danas stupile na snagu: Sada najavio tarifu od 100 odsto! Na udaru čak 70 zemalja - pogođena i Srbija
Kurir pre 1 satjoš 55 povezanih

Oglasio se Putin! Sledi istorijski sastanak sa Trampom: Otkrio je gde će se najverovatnije održati i da li će se sastati sa Zelenskim!
Kurir pre 12 minutajoš 40 povezanih