Повезане вести
Човић: Уважавати став Београда у дијалогу са Приштином
Спутник 23.05.2019
БиХ не би смела да претерано утиче или доприноси дијалогу Београда и Приштине, ако то не траже две стране, односно Србија, чији се став мора уважавати, поручио је председник ХДЗ БиХ Драган Човић. „Увек сам говорио да ћемо… »
Човић: Не може бити преливања кризе с Косова на БиХ
Нови магазин 23.05.2019
Лидер Хрватске демократске заједнице БиХ (ХДЗ БиХ) Драган Човић изјавио је да не може бити преливања кризе с Косова на БиХ. "Ако ми знамо шта хоћемо, криза се не може прелити", рекао је Ћовић за БХРТ. Он сматра да постоји… »
Човић: Уважавати став Београда у дијалогу са Приштином
Вечерње новости 23.05.2019
БиХ не би смела да претерано утиче или доприноси дијалогу Београда и Приштине, ако то не траже две стране, односно Србија, чији се став мора уважавати, поручио је председник ХДЗ БиХ Драган Човић. БиХ не би смела да претерано… »
Човић: Уважавати став Београда у дијалогу са Приштином, или ћемо имамо проблеме са српским народом у БиХ
РТВ 23.05.2019
САРАЈЕВО - БиХ не би смела да претерано утиче или доприноси дијалогу Београда и Приштине, ако то не траже две стране, односно Србија, чији се став мора уважавати, поручио је председник ХДЗ БиХ Драган Човић. "Увек сам говорио да… »
Човић: Уважавати став Београда
РТС 23.05.2019
БиХ не би смела да претерано утиче или доприноси дијалогу Београда и Приштине, ако то не траже две стране, односно Србија, чији се став мора уважавати, поручио је председник ХДЗ БиХ Драган Човић. "Увек сам говорио да ћемо… »
Лидер босанских Хрвата: Уважаваћемо став Београда у дијалогу са Приштином
Телеграф 23.05.2019
Човић је оценио да постоји глобални интерес када је у питању КиМ, али и жеља Европе да помогне у решавању проблема између Београда и Приштине. БиХ не би смела да претерано утиче или доприноси дијалогу Београда и Приштине, ако… »
Вести дана »
Брнабић: Сет правосудних закона донеће грађанима бржи приступ правди, не задиру у самосталност тужилаштва
Невсмакс Балканс пре 26 минутајош 29 повезаних
Расте број жртава хорора на Тајланду: Најмање 25 мртвих након што је дизалица пала на воз
Телеграф пре 20 минутајош 14 повезаних
Калас: ЕУ спрема 20. пакет санкција Русији и кредит од 90 милијарди евра за Украјину
НИН пре 1 сатјош 12 повезаних
Трамп прети снажним акцијама против Ирана: Да ли је могућа војна интервенција због погубљења демонстраната?
Еуроневс пре 25 минутајош 13 повезаних