Povezane vesti
"Pobesneo sam i pretukao ga nasmrt": Nasilni mladić hrvatskog porekla ubio sina (2) jer nije mogao da spava od bolova
Blic 23.05.2019
Aliza Hrustić (25) pretukao je na smrt svog dvogodišnjeg sina, otkrila je italijanska policija u sredu posle podne. Dvogodišnji dečak pronađen je mrtav rano jutros u stanu u Milanu, u kome su živeli. Uhapšeni mladić je priznao da je ubio sina… »
Hrvat ubio sina (2) jer nije mogao da spava: Da sam ga našao pre policije ubio bih ga, zaslužuje doživotnu, mene je napao…
Kurir 23.05.2019
Aliz Hrustić (25) je na smrt pretukao svog dvogodišnjeg sina. Priznao je da je mališana tukao dok nije preminuo u stanu u Milanu i da je to uradio u trenutku besa i pod dejstvom droga. Kad je policija pronašla telo dečaka ono je bilo svo u modricama… »
Brutalno ubistvo deteta: Nije mogao da spava, pušio hašiš, pa nasmrt pretukao dvogodišnjeg sina
Večernje novosti 23.05.2019
Otkrivaju se novi detalji šokantnog ubistva koje se dogodilo u sredu u Milanu. Mladić poreklom iz Hrvatske, 25-godišnji Alija Hrustic, priznao je da je pretukao svog dvogodišnjeg sina, piše Corriere della Sera. Dete je pronađeno mrtvo u stanu u… »
Vesti dana »
Završen protest u Novom Sadu: Manji incident ispred mesnog odbora SNS, došlo do okršaja sa jednom građankom
Blic pre 6 satijoš 14 povezanih
Srbija razbila Dance; "Bogdanović odmah čestitao"; Pešić: "Nadam se dogovoru - sezona u Evropi teža nego NBA"
B92 pre 14 minutajoš 38 povezanih
Tepić: Zbog zlostavljanja 74-godišnjeg čoveka batinaši iz policije moraju da završe u zatvoru
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih
Određen pritvor trinaestoj osobi koja je uhapšena zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 4 satijoš 39 povezanih