Повезане вести

"Побеснео сам и претукао га насмрт": Насилни младић хрватског порекла убио сина (2) јер није могао да спава од болова

"Побеснео сам и претукао га насмрт": Насилни младић хрватског порекла убио сина (2) јер није могао да спава од болова

Блиц 23.05.2019
Ализа Хрустић (25) претукао је на смрт свог двогодишњег сина, открила је италијанска полиција у среду после подне. Двогодишњи дечак пронађен је мртав рано јутрос у стану у Милану, у коме су живели. Ухапшени младић је признао да… »
Хрват убио сина (2) јер није могао да спава: Да сам га нашао пре полиције убио бих га, заслужује доживотну, мене је напао без…

Хрват убио сина (2) јер није могао да спава: Да сам га нашао пре полиције убио бих га, заслужује доживотну, мене је напао без…

Курир 23.05.2019
Ализ Хрустић (25) је на смрт претукао свог двогодишњег сина. Признао је да је малишана тукао док није преминуо у стану у Милану и да је то урадио у тренутку беса и под дејством дрога. Кад је полиција пронашла тело дечака оно је… »
Брутално убиство детета: Није могао да спава, пушио хашиш, па насмрт претукао двогодишњег сина

Брутално убиство детета: Није могао да спава, пушио хашиш, па насмрт претукао двогодишњег сина

Вечерње новости 23.05.2019
Откривају се нови детаљи шокантног убиства које се догодило у среду у Милану. Младић пореклом из Хрватске, 25-годишњи Алија Хрустиц, признао је да је претукао свог двогодишњег сина, пише Цорриере делла Сера. Дете је пронађено… »

Вести дана »