Повезане вести

Ђукановић на вечери са Заевом: Циљ нам је да наше земље и регион вратимо европској кући

Ђукановић на вечери са Заевом: Циљ нам је да наше земље и регион вратимо европској кући

Нови магазин 23.05.2019
Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је вечерас на радној вечери са премијером Северне Македоније Зораном Заевом да узорни односи две државе, који нису имали застоја чак ни у времену распада бивше Југославије… »
Ђукановић и Заев на вечери: Да наше земље и регион вратимо европској кући

Ђукановић и Заев на вечери: Да наше земље и регион вратимо европској кући

Н1 Инфо 23.05.2019
Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је на радној вечери са премијером Северне Македоније Зораном Заевом да узорни односи две државе, који нису имали застоја чак ни у времену распада бивше Југославије, представљају добар… »
Заев у Подгорици: Црна Гора примјер прогресивне политике

Заев у Подгорици: Црна Гора примјер прогресивне политике

Ал Јазеера 23.05.2019
Црногорски предсједник Мило Ђукановић похвалио је опоравак македонске економије. Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је вечерас на радној вечери са премијером Сјеверне Македоније Зораном Заевом да узорни односи двије… »
Заев започео кадровске промене у редовима своје странке

Заев започео кадровске промене у редовима своје странке

Вечерње новости 23.05.2019
Премијер Северне Македоније Зоран Заев изјавио је данас да је донео одлуку о смењивању председника свих општинских одбора своје, владајуће странке Социјалдемократски савез Македоније. Премијер Северне Македоније Зоран Заев… »
Заев смењује све председнике општинских организација његове странке

Заев смењује све председнике општинских организација његове странке

Н1 Инфо 23.05.2019
Премијер Северне Македоније и лидер СДСМ Зоран Заев изјавио је да је донео одлуку да разреши све председнике општинских организација његове странке. "Синоћ сам донео одлуку. Одлука је да се разрешавају председници свих 78… »
Заев започео ‘Операцију метла’ сменама у својој странци

Заев започео ‘Операцију метла’ сменама у својој странци

Слободна Европа 23.05.2019
Премијер Северне Македоније и лидер СДСМ Зоран Заев изјавио је данас да је донео одлуку да разреши све председнике општинских организација његове странке."Синоћ сам донео одлуку. Одлука је да се разрешавају председници свих 78… »
Почела операција метла: Заев разрешио све председнике општинских организација његове странке!

Почела операција метла: Заев разрешио све председнике општинских организација његове странке!

Курир 23.05.2019
СКОПЉЕ - Премијер Северне Македоније и лидер СДСМ Зоран Заев изјавио је данас да је донео одлуку да разреши све председнике општинских организација његове странке. "Синоћ сам донео одлуку. Одлука је да се разрешавају… »
Заев „Операцију метла“ започео сменама у својој странци

Заев „Операцију метла“ започео сменама у својој странци

Данас 23.05.2019
Премијер Северне Македоније и лидер СДСМ Зоран Заев изјавио је данас да је донео одлуку да разреши све председнике општинских организација његове странке. „Синоћ сам донео одлуку. Одлука је да се разрешавају председници свих 78… »

Вести дана »