Povezane vesti
Haradinaj: Nisam se tajno sastajao sa Radoičićem
Novi magazin 23.05.2019
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj negirao je tvrdnje predsednika Kosova Hašima Tačija da se tajno sastajao sa zvaničnikom Srpske liste Milanom Radoičićem, preneo je danas portal KosSev. Haradinaj je kazao da se sa Radoičićem sastajao samo kao sa… »
Haradinaj: U junu susret s Merkel, nisam se tajno sastajao s Radoičićem
N1 Info 23.05.2019
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj negirao je tvrdnje predsednika Kosova Hašima Tačija da se tajno sastajao sa zvaničnikom Srpske liste Milanom Radoičićem i naveo je da će se sastati 6. juna u Berlinu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel. On je za… »
Haradinaj: Tači me napada jer se plaši moje popularnosti
Danas 23.05.2019
"Šta ima Hašim za mene, neka stavi na sto. Ne samo on već i drugi" Gostujući u emisiji Pressing na T7 Ramuš Haradinaj potvrdio je, između ostalog, da su mu odnosi sa Hašimom Tačijem narušeni i dao ocenu da ga Tači napada zato što se plaši njegove… »
Vesti dana »
Nebo se otvara nad Srbijom, stiže nevreme! Beogradom ponovo odjekuju gromovi, od sparine ne može da se diše: RHMZ ne prestaje da niže upozorenja, evo do kada će trajati opasnost
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih
Od danas počinje kažnjavanje vozila 4. kategorije koja ne plaćaju putarinu TAG uređajem na putavima u Srbiji
Insajder pre 45 minutajoš 7 povezanih
‘Nećete plaćati hotel’: Selma i Ramiza u Sijetlu ugostile 17 navijača BiH
Danas pre 50 minutajoš 13 povezanih