Povezane vesti
Oglasila se svetska zvezda: Iznenađenje pred finale – pobedite za Sašu, Partizan i mene! (foto)
Hot sport 23.05.2019
Legendarni rege muzičar poslao je poruku fudbalerima Partizana pred današnje finale Kupa Srbije. U pitanju je Edi Grant koji je međuostalom i navijač crno-belih. Dobio je i mural Grant na Dorćolu zbog njegove privrženosti Partizanu, a poslednji put… »
Edi Grant: Partizane, pobedi za Sašu i mene!
Mondo 23.05.2019
Poznati rege muzičar Edi Grant, koji je i veliki navijač Partizana, poželeo crno-belima sreću u finalu Kupa Srbije. Foto: MN Press Ljubav na prvi pogled Edi Grant je odavno veliki zaljubljenik u Partizan. Svojevremeno je, kad je bio u poseti u… »
Stiže poruka sa svih meridijana, legendarni pevač poručio: "Partizane, pobedi zbog Saše i mene!"
Sportske.net 23.05.2019
"Crno-beli" dobili vetar u leđa. Čitava Srbija sa nestrpljenjem dočekuje još jedan Večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde. Na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom od 19 sati igra se finale Kupa Srbije, a tim povodom oglasio se i legendarni… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Amerika "buši" Međunarodni krivični sud: Sad neće izvršiti naloge za hapšenje Netanijahua i Galanta
Kurir pre 46 minutajoš 5 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 16 minutajoš 2 povezane