Повезане вести

Огласила се светска звезда: Изненађење пред финале – победите за Сашу, Партизан и мене! (фото)

Огласила се светска звезда: Изненађење пред финале – победите за Сашу, Партизан и мене! (фото)

Хот спорт 23.05.2019
Легендарни реге музичар послао је поруку фудбалерима Партизана пред данашње финале Купа Србије. У питању је Еди Грант који је међуосталом и навијач црно-белих. Добио је и мурал Грант на Дорћолу због његове привржености… »
Стиже порука са свих меридијана, легендарни певач поручио: "Партизане, победи због Саше и мене!"

Стиже порука са свих меридијана, легендарни певач поручио: "Партизане, победи због Саше и мене!"

Спортске.нет 23.05.2019
"Црно-бели" добили ветар у леђа. Читава Србија са нестрпљењем дочекује још један Вечити дерби између Партизана и Црвене звезде. На стадиону "Рајко Митић" са почетком од 19 сати игра се финале Купа Србије, а тим поводом огласио… »
Еди Грант: Партизане, победи за Сашу и мене!

Еди Грант: Партизане, победи за Сашу и мене!

Мондо 23.05.2019
Познати реге музичар Еди Грант, који је и велики навијач Партизана, пожелео црно-белима срећу у финалу Купа Србије. Фото: МН Пресс Љубав на први поглед Еди Грант је одавно велики заљубљеник у Партизан. Својевремено је, кад је… »

Вести дана »